6.03.2015

TIBOR SELYMES ESTE NOUL ANTRENOR PRINCIPAL AL ECHIPEI PETROLUL PLOIESTI

Tibor Selymes va fi noul antrenor al echipei Petrolul Ploiesti , fostul component al „generaţiei de aur” semnând un angajament cu FC Petrolul Ploieşti valabil pentru următoarele două sezoane. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a luat, deja, un prim contact cu clubul „găzarilor”, vizitând stadionul „Ilie Oană”, cantonamentul de la Crângul lui Bot şi baza Conpet de la Strejnic, iar săptămâna viitoare va trece efectiv la treabă, odată cu primul antrenament al verii, programată pentru ziua de 12 iunie.
„Sunt foarte bucuros că am ajuns aici. Petrolul este un brand adevărat, cu suporteri adevăraţi. Ştiu că atmosfera de pe stadion este una fantastică, ce se apropie de campionatele puternice, iar acesta este un lucru pozitiv. Vrem să alcătuim o echipă valoroasă, care să joace un fotbal frumos şi să facă performanţă. Oraşul şi suporterii Petrolului merită să aibe o echipă foarte puternică, capabilă să se lupte pentru trofee”, a declarat Tibor Selymes, cel care va colabora pe banca „lupilor” cu Valentin Sinescu (antrenor secund) şi Cătălin Grigore (antrenor pentru portari).
Născut pe 14 mai 1970, la Bălan, Tibor Selymes a evoluat, de-a lungul carierei, la FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Cercle Brugge, Anderlecht Bruxelles, Standard Liege, Haladas, Debrecen şi AEL Limassol, iar tricoul primei reprezentative l-a îmbrăcat de 46 de ori, fiind unul dintre titularii echipei care atingea, în 1994, sferturile Campionatului Mondial din SUA. Cariera de antrenor şi-a început-o în 2005, la gruparea maghiară Sopron, pentru ca, după aceea, să antreneze formaţiile Liberty Salonta, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Tg. Mureş, Dinamo II Bucureşti, Săgeata Năvodari, Kaposvar şi Oţelul Galaţi.
O altă noutate în staff-ul Petrolului o reprezintă numirea lui Mihai Joiţa în funcţia de manager sportiv al „galben-albaştrilor”. Omul care a avut o contribuţie decisivă în aducerea lui Hamza Younes pe „Ilie Oană” va colabora, astfel, de acum înainte cu echipa ploieşteană şi dintr-o funcţie oficială. „Între mine şi Petrolul există o legătură specială. L-am adus pe Hamza aici şi, prin ceea ce a realizat el ulterior, pot spune că am avut şi eu o contribuţie mică la salvarea de la retrogradare în 2012 şi la performanţele obţinute mai apoi. Vin, acum, într-o postură de oficial al clubului şi îmi doresc să creez o echipă care să mulţumească publicul ploieştean, un bun cunoscător al fenomenului. Apoi, prin transferul unor jucători cu potenţial, mai puţin cunoscuţi poate în momentul de faţă, şi prin valorificarea lor în timp ne propunem să completăm bugetul şi să ajutăm clubul să iasă cât mai repede din situaţia în care se află în momentul de faţă. Contez foarte mult pe sprijinul suporterilor şi al oamenilor din Ploieşti care iubesc fotbalul şi această echipă”, a declarat Mihai Joiţa.
sursa:www.fcpetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *