7.01.2015

Karturile de la Sala Sporturilor "Olimpia" nu au aviz de funcţionare de la SGU Ploieşti. Cine le-a dat autorizaţie ?!?


Pe data de 23 iunie a.c . pe site-ul nostru a apărut un articol cu titlu " Atenţie! Carturile de la Sala Sporturilor "Olimpia"pot fi un pericol pentru copiii din zonă. ", articol preluat din cotidianul (on-line) JurnalulPh.ro.

http://infoploiesticity.blogspot.ro/2015/06/atentie-carturile-de-la-sala.html.
Datorită acestui articol s-a declanşat o " furtună " de comentarii negative la adresa site-ului nostru ceea ce ne-a făcut să solicităm un răspuns oficial din partea SGU Ploieşti, privind autorizaţia de funcţionare a I.I. Păun Danut Cătălin Ploieşti.
Răspunsul ne-a sosit pe adresa de e-mail în cursul zilei de azi şi este publicat integral mai jos:

" În urma adresei dvs., înregistrată cu nr.12943/29.06.2015 la societatea noastră, vă comunicăm următoarele, potrivit informaţiilor furnizate de compartimentul de profil:
- Proprietarul kart-urilor, respectiv Întreprinderea Individuală (I.I.) Păun Dănut Cătălin, a depus o solicitare la societatea noastră pentru închirierea unei suprafeţe în incinta Parcului Sala Sporturilor Olimpia, în perioada 28 mai – 1 iunie a.c. corespunzătoare desfăşurării evenimentului Zilele Ploiestiului. În acest sens, a fost încheiată o convenţie, pe perioada menţionată mai sus;
- Ulterior, proprietarul firmei a mai depus o solicitare de închiriere (pentru zilele de vineri, sâmbătă, duminică) pentru perioada iunie-octombrie a.c. Activitatea constă în închirierea de kart-uri cu pedale, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9-18 ani. În urma acestei adrese, societatea noastră şi-a exprimat acordul de principiu şi a înaintat documentaţia către Direcţia de Gestiune Patrimoniu, din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, în vederea obţinerii avizelor Comisiei 2 si Comisiei 4, de către I.I. Păun Dănut Cătălin.
Pe cale de consecinţă, vă aducem la cunoştinţă că între societatea noastră şi I.I. Păun Dănut Cătălin nu există, în prezent, nici o relaţie contractuală. "

Compartiment Relaţii cu Publicul şi Media
SC SGU Ploieşti SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *