9.15.2015

Concertul caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!”

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează Concertul caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!”, joi, 24 septembrie 2015, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Aici, vă veți bucura de o călătorie de descoperire a profunzimii notelor muzicale alături de invitatul nostru special, Violonistul Alexandru TOMESCU, și de un cocktail unde veți avea ocazia să întâlniți persoane publice și personalități din domeniul afacerilor și mass-media.Gazda evenimentului va fi Irina PĂCURARIU, realizator și producător de emisiuni la TVR.
Evenimentul are ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați, iar încasările vor fi direcționate către proiectele sociale desfășurate de CONCORDIA în București, Ariceștii Rahtivani și Ploiești, Județul Prahova.

Pentru susținerea proiectelor noastre puteți achiziționa pachetele de sponsorizare: Gold, Silver sau Bronze. Accesul dumneavoastră și al angajaților companiei la eveniment poate fi făcut și în baza invitațiilor speciale în valoare de 100 lei.

Mai multe detalii și rezervări bilete la: concert@concordia.or.at | M + 40 730 003261 | Elena Mihaela MITITELU

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, sub Patronajul Ambasadei Austriei și cu sprijinul Teatrului ODEON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *