9.13.2015

Remiza norocoasa la Tg.Mures .ASA Tg.Mures- Petrolul 1 -1

Sâmbătă seară "lupii galbeni " au remizat (scor 1 -1) în deplasare cu ASA Tg. Mureş, după un "meci " nebun, cu două penalty-uri (unul înscris, altul ratat), cu o eliminare (Ropotan) şi multe ocazii de gol.
Meciul a început cu "găzarii " în atac, în minutul 2 Ropotan a semnat prima ocazie în contul ploieştenilor, dar şutul său de la distanţă a trecut pe lângă poarta lui Stancioiu.
După 6 minute (minutul 8) Petrolul a deschis scorul după ce Ropotan a înscris din penalty, Moussa a fost tras în careu de Ivan Gonzalez.
În minutul 16, Zoubir a şutat puternic din lovitură liberă de la 17 metri, dar mingea a lovit zidul.
Prima ocazie a gazdelor a venit în minutul 28, Brandan a executat perfect o lovitură de colţ, Jazvic a reluat cu capul, însă Pecanha a avut un reflex uimitor şi a respins peste poartă.
În ultimul sfert de oră al primei reprize "amfitrionii " au controlat jocul şi puteau egala pe tabelă de marcaj.
În minutul 32 a avut loc o fază 
controversată, Pecanha a avut o intervenţie la Hanca, a lovit mingea, apoi piciorul adversarului, iar centralul partidei Feşnic, a arătat cartonaş galben portarului ploieştean.
Minutul 35 a adus o nouă ocazie în dreptul mureşenilor, Brandan a executat un corner, mingea a ajuns la Axente, şutul atacantului mureşan a fost deviat (din nou) în corner de fundaşii "petrolişti ".
Cu un minut până la pauză, ardelenii au mai avut o ocazie, Axente a şutat puţin pe lângă poartă, după o fază creată de Costa şi Jazvic.
După pauză, gazdele au început în forţă, în minutul 50 Luis Pedro a pătruns singur şi a şutat de la 22 metri, însă Pecanha s-a întins şi a respins mingea în lateral.
Timp de 18 minute meciul s-a mai liniştit, însă în minutul 68 ASA a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă, Brandan a executat perfect o lovitură de la colţul terenului, Balaur s-a înălţat peste fundaşii Petrolului şi a înscris cu o lovitură cu capul.
În minutul 78, " lupii " au avut singura ocazie a " mitanului " secund, Zoubir a executat bine un corner, Moussa a reluat din voleu, dar Stăncioiu a reuşit să respingă mingea.
În minutul 82, autorul golului ploieştenilor, Adrian Ropotan şi-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut al 2 lea cartonaş galben, după o simulare la un contact cu Balauru.
După un minut de la eliminarea lui Ropotan, Ramiro Costa putea duce scorul la 2 -1 pentru ardeleni, după ce a şutat spectaculos din interiorul careului, dar Pecanha a respins în corner, de la " rădăcina " barei.
În minutul 90, Gabi Mureşan a avut ocazia de a aduce cele 3 puncte în contul gazdelor, însă a ratat un penalty după un fault a lui Beta la Jazvic. Pecanha a reuşit să ghicească colţul şi a respins şutul căpitanului mureşenilor.
Scor final 1 -1, după o partidă dramatică.
După 10 etape Petrolul Ploieşti ocupă în continuare ultimul loc în Liga 1, cu 2 puncte, însă aşteaptă cele 6 puncte de la TAS.
Etapa viitoare, "lupii " vor juca pe teren propriu cu CSU Craiova.
Partida cu oltenii fiind programată, duminică 20 septembrie, de la ora 18.30.
ASA: Stăncioiu – Golanski, Ivan Lopez, Balaur, Brandan – Gorobsov (Balic), Mureşan (cpt) – Hanca (Pedro), Kortzorg (Axente), Jazvic – Costa.
FC Petrolul: Pecanha – Beţa, Benga, Genev (Lemnaru), Porret – Bucşa, Ropotan – Peteleu, Marinescu (cpt), (Alexandru Chiriţă), Zoubir – Moussa (Tamuz).
Au primit cartonaşe galbene: Ivan Lopez, Balaur, Gabi Mureşan - Pecanha, Peteleu, Ropotan (2), Moussa, Zoubir, Beţa.
Cartonaş roşu: Ropotan (82).
Arbitrii: Mircea Horaţiu Feşnic (Cluj Napoca) – Marius Nicoară şi Daniel Mitruţi.
Arbitru de rezervă a fost: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin).
foto: dolce-sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *