10.12.2015

Budescu si Maxim ne-au calificat la EURO 2016. Insulele Feroe - Romania 0 - 3 .


Din cea mai slabă grupă de calificare la care a participat România, mergem la turneul final al Campionatului European. Generalul şi-a uitat iconiţele în buzunare şi s-a gândit mai mult la fotbal, trimiţându-l pe Budescu din primul minut în teren, la fel şi pe Măţel.
România a învins în Feroe cu scorul de 3-0, nu s-a mai chinuit ca în tur şi n-a mai alergat după egalare ca în meciul cu Finlanda. Asta şi pentru că a avut un om care ştie cum să tragă la poartă, la prima ocazie, care o bagă în aţe şi când nu vrea neapărat, ca la golul al doilea.
L-a avut pe Budescu, jucătorul a cărui titularizare i-a dat dubii lui Stoichiţă înaintea meciului, la comentariile de la TVR. Adică cum să nu joace Sânmărtean? Întrebarea asta trebuia pusă de antrenorii din România cu mulţi ani în urmă, nu acum, când e prea târziu.
România i-a avut pe Budescu în Feroe şi pe Hoban, pe Arena Naţională, cu Finlanda. De aceea, am fost şi noi acolo, pe drumul către Franţa. Noi, adică Petrolul care l-a crescut pe Budescu şi care l-a adus pe Hoban în atenţia echipei naţionale.

sursa:www.jurnalulph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *