10.30.2015

MAGII DIN PERSIA , noul " produs " (premiera ) al Casei de Evenimente Romania ( foto + video )

Vrei ca Botezul tau sa conteze?

















Vrei ca Botezul pruncului tau, sa fie 100% crestinesc?

PERFECT ! IN PREMIERA ...
Cea mai bună firmă de organizare evenimente din Prahova şi una din cele mai bune din România, Casa de Evenimente lansează un nou " produs propriu " revoluţionar, în premieră... MAGII DIN PERSIA.

Despre Magii din Persia:
Potrivit wikipedia.org:
" În creştinism, magii de la Răsărit apar în Evanghelia după Matei că un grup de străini dinspre răsărit care au venit la Naşterea Domnului.
În tradiţia românească sunt numiţi craii de la răsărit şi sunt în număr de trei: Melchior, Baltazar şi Gaspar. Numărul magilor precum şi rangul lor nu este menţionat în Biblie, dar pentru faptul că au adus pruncului IIsus trei daruri: aur, smirnă şi tămâie, în cultura populară se afirmă că ar fi fost trei.
Melchior, Baltazar şi Gaspar sunt consideraţi sfinţi şi sunt sărbătoriţi pe data de 6 ianuarie. Numele crailor de la Răsărit a fost menţionat într-o evanghelie a Bisericii Armeneşti, aici menţionându-se şi rangul lor: Melkon, Regele Persiei, Gaspar, Regele Indiei şi Baltazar, Regele Arabiei. În unele ţări cu o majoritate romano-catolică, precum ţările Americii Latine şi ţările iberice, tradiţional regii magi aduceau cadouri copiilor, Moş Crăciun fiind un personaj de import şi de dată recentă.
Ţara aflată la răsărit de unde vin aceşti magi sau împăraţi ar putea fi Babilon (conform Sfântului Maxim şi Teodot de Ancira), Persia (potrivit Sfântului Clement din Alexandria şi a Sfântului Chiril din Alexandria) sau Arabia (după Sfântul Iustin, Tertulian şi Sfântul Epifanie).
Întâlnirea celor trei magi care veneau din ţări îndepărtate una de alta şi de locul întâlnirii, pare de neconceput avându-se în vedere că în vremea aceea ei nu puteau beneficia de mijloacele de comunicare şi de deplasare existente azi. Evanghelia de la Matei explică această posibilitate prin credința lor. Aflaseră de la prooroci că se va naşte Mântuitorul şi nutreau dorinţă fierbinte de a fi martori la acest mare eveniment. Când Irod a vrut să afle de la magi unde s-a născut Isus, ei i-au răspuns:"În Betleemul Iudeii, că aşa e scris de proorocul" (Evanghelia de la Matei, 2,5, p. 1098). Pe lângă credinţă, sau tocmai pentru aceasta, aşa cum relatează Evanghelia, au fost conduși de steaua pe care o văzuseră la Răsărit, stea ce a mers înaintea lor până s-a oprit deasupra locului unde se născuse pruncul Isus. Bucuroşi, ei i s-au închinat, aducându-i aur, smirnă şi tămâie. Având un vis prin care sunt avertizaţi să nu mai treacă pe la Irod care voia să-l omoare pe IIsus, s-au întors pe altă cale, îndreptându-se fiecare spre ţara sa."

Casa de Evenimente sunt... Magii din Persia.
Tocmai de aceea, nu putem lipsi de la acest moment. Şi nu venim oricum, ci cu daruri, Aur, Smirna şi Tămâie, aşa cum a fost şi acum 2000 de ani, în Ieslea cea minunată în care s-a născut Însuşi Hristos, Mântuitorul lumii.

Nu ezita în a contacta Magii Din Persia. Fati acum o rezervare, pentru ca botezul să fie unul autentic şi 100% creştinesc!!!

NE DEPLASĂM ÎN TOATĂ ŢARA!!! 
Contact 0752.188.505 
sau facebook: www.facebook.com/casadeevenimente.romania
E-mail : Casadeevenimente@yahoo.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *