10.19.2015

Lupii au inceput returul cu un egal,impotriva FCSB-ului .PETROLUL - FCSB 0 -0 .

Duminică seară la Ploieşti, Petrolul şi FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci, dominat 70 minute de ploieşteni şi doar indeciziile din ofensivă au scăpat echipa bucureşteană de o umilinţă pe "Ilie Oana ".
În prezenţa a 10 000 de spectatori, printre care doar 12 fani ai oaspeţilor (dintre care 7 au fost fost copii), Petrolul Ploieşti a fost echipă mai bună.
Prima ocazie de gol a aparţinut gazdelor, în minutul 13 Tamuz s-a distrat cu Tosca şi Varela, a rămas faţă în faţă cu Nită, dar a şutat în portarul oaspeţilor.
După alte 7 puncte, Marinescu i-a păsat lui Tamuz, Toto l-a driblat pe Nită, însă a şutat peste poartă, de la 16 metri (minutul 20).
Pe teren este doar Petrolul?
În minutul 24, Nită a fost iar evidenţiat, de data aceasta de Ropotan, mijlocaşul ploieştenilor a şutat puternic de la 25 metri, însă portarul oaspeţilor a plonjat şi a prins mingea.
Cu 5 minute înainte de pauză, Zoubir a centrat perfect în careu, dar Tamuz a şutat pe lângă poartă, la colţul lung.
La pauză tabela a indicat scorul de 0 -0, după o repriză în care oaspeţii n-au arătat nimic şi nici nu prea s-au apropiat de careul "găzarilor ".
După pauză, tot " petroliştii " au dictat ritmul meciului, timp de 15 minute.
Prima oportunitate clară a FCSB-istilor, a fost în minutul 60, Nicusor Stanciu a executat bine un corner, Varela a reluat cu capul spre poarta ploieştenilor, însă l-a faultat în săritură pe Pecanha.
FCSB putea deschide scorul în minutul 72, atunci când Stanciu i-a păsat lui Adi Popă, acesta a centrat în careu, Chipciu a trimis cu capul pe poartă, Pecanha a respins după un reflex uimitor la Hamroun, ultimul a şutat puţin pe lângă poartă din 3 metri.
Ultima fază importantă a aparţinut tot oaspeţilor, în minutul 77, Chipciu a fost blocat excelent de Ropotan în momentul şutului.
Scor final 0 - 0, după un meci în care "lupii " meritau mai mult.
După această remiză, Petrolul a acumulat 4 puncte şi etapa viitoare va juca în deplasare cu FC Voluntari.
Ca o paranteză, Petrolul Ploieşti este singura echipă din acest sezon competiţional care nu a primit gol de la FCSB.
Petrolul Ploieşti: Pecanha - Beţa (Peteleu ' 79), Benga, Tudose, Faug-Porret - Bucşa, Ropotan - Zubir, Marinescu (Nepomuceno '73), Velasco - Tamuz (Moussa '61).
Steaua: Nită - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme - Filip, Stanciu, Kharja - Popă (Tudorie ' 87), Chipciu, Tahar (Hamroun ' 62).
Cartonaşe galbene: Ropotan, Faug-Porret, Velasco, Moussa - Varela, Râpă.
Arbitrii: Radu Petrescu / Vasile Marinescu şi Valentin Avram, rezervă Marcel Bârsan.
Observatori: George Ionescu şi Marian Bucurescu.
foto: prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *