miercuri, 14 octombrie 2015

Un nou magazin Pepco se deschide in centrul Ploiestiului, in centrul comercial Winmarkt

Joi, 15 octombrie, se va deschide un nou magazin Pepco in cadrul centrului comercial Winmarkt Ploiesti, pe Bd. Republicii nr. 17-25. Retailerul de tip discount Pepco, lider de piata pe segmentul sau in Polonia, cu cea mai rapida dezvoltare in Europa, comercializeaza imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, dar si articole de uz casnic, jucarii si produse de papetarie, la preturi accesibile. Magazinul din Winmarkt Ploiesti va fi situat la etajul 1 si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 450 de metri patrati.

In aceeasi zi se va deschide un alt magazin Pepco si in centrul comercial din Buzau, ridicand la 3 numarul de magazine din reteaua Winmarkt. Parteneriatul Winmarkt – Pepco presupune deschiderea unui numar de 6 magazine pana la sfarsitul anului, urmatoarele fiind cele gazduite in  centrele comerciale din Alexandria, Braila si Galati, care vor fi inaugurate la inceputul lunii decembrie.
 
Cu peste 600 de magazine in Polonia, Pepco a intrat pe piata din Romania in toamna anului trecut. In prezent a ajuns sa detina 25 de magazine in toata tara, urmand ca din 15 octombrie sa ajunga la o retea de 28 magazine.
Lantul de magazine Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o retea de peste 3000 de magazine in 13 state din Europa, Africa si Australia. 


Reteaua Winmarkt, compusa din 15 centre comerciale aflate in 13 orase ale tarii, are o suprafata inchiriabila (GLA) de aprox 90.000 metri patrați. Acestea beneficiaza de vizibilitate si facilitate de acces excelente, fiind situate la km zero in fiecare oras, si au o medie anuala a traficului de peste 30 milioane de vizitatori, in intreaga retea.