11.04.2015

Peste 2000 de ploieşteni au participat la Marşul Tăcerii " “SILENT WALK”. (galerie foto).

 Marţi seara în centrul municipiului Ploieşti peste 2 000 de oameni, majoritatea tineri au participat la un miting în în memoria victimelor de la Colectiv şi în semn de solidaritate cu oamenii care sunt în lupta dintre viaţă şi moarte, în spitalele din Capitală.
Mitingul de solidaritate numit " Silent Walk " a început în jurul orei 18.30 în zona Palatului Administrativ (la ceas) şi s-a terminat în parcul Mihai Viteazu, acolo unde tinerii au cântat Imnul naţional al României.
Pe parcursul marşului zeci de poliţişti şi jandarmi i-au însoţit pe cei peste 2 000, aceştia ajungând la statuia Mihai Viteazu în linişte. Ploieştenii au avut mai multe bannere şi au purtat candele aprinse.
Oamenii au aprins sute de candele şi lumânări, atât în centrul oraşului cât şi la statuia Mihai Bravu.
Marşul Tăcerii a fost organizat pe site-ul de socializare facebook la acesta participând studenţi, elevi, copii şi pensionari.

Printre cele mai interesante bannere au fost: " Bunicii la război, părinţii la Revoluţie, este rândul nostru. Vrem dreptate! "; " Eroi în halate, nu şpăgari cu cravate "; " Ne trebuie autorizaţie să stăm în picioare?"; " Îngerii ard în spitale, dracii dansează în catedrale, nu am alte cuvinte să descriu agonia, poate unul singur... ROMÂNIA "; " Nu vă gândiţi că sunteţi slabi! Puterea noastră stă în curăţenie. Suntem CURAŢI, n-am apucat încă să ne mânjim, dar dacă dintre NOI nu se ridică LUPTĂTORI, o să se mânjească cu noroiul străzilor pe care NU le-au reparat...".
" ROCKERS NEVER DIE, COLECTIV 30.10.2015 "
Mitinguri de susţinere au avut loc în mai multe oraşe din ţară, iar la Bucureşti a fost organizat un protest, la care au participat în jur de 25 000 oameni.






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *