11.19.2015

Premieră la târgul Bag Expo în Ploieşti Shopping City: geanta de dimensiuni record îmbrăcată manual în foiță de aur și cristale Swarovski

Ploiești Shopping City  găzduiește în perioada 18 - 22 noiembrie cel mai mare târg din România dedicat genților, Bag Expo. Vedeta evenimentului va fi o creație spectaculoasă, care îmbină marochinăria cu arta bijutierilor: o geantă extravagantă de dimensiuni record îmbrăcată manual în foiță de aur și cristale Swarovski.
În plus, pe perioada celor cinci zile, vizitatorii Ploiești Shopping City vor avea posibilitatea să admire și să achizițoneze genți și accesorii din peste 6.000 de modele. Printre acestea se numără plicuri elegante, genți casual sau sport, trollere, genţi de voiaj, serviete şi diplomate, genți pentru laptop, curele și portofele.
Mai mult, în cadrul expoziției și domnii vor putea găsi o multitudine de articole destinate lor, iar iubitorii de articole handmade, vor putea achiziționa produse croșetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături și alte detalii.

Produsele propuse de expozanții de la Bag Expo sunt realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia. Târgul are loc în zona scărilor rulante din Ploiești Shopping City, în perioada 18 - 22 noiembrie, între orele 10:00 - 22:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *