11.02.2015

Un tanar din Sinaia , a fost ranit grav in " Iadul de la Colectiv ".

Potrivit max-media.ro , un student de 19 ani, din Sinaia, a fost și el grav rănit în incendiul de la Club Colectiv. Alexandru Hogea se află internat la spital.
Alex a fost elev al Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia, până anul trecut, iar acum studiază la Facultatea de Automatică și Calculatoare, de la Universitatea București.
Rudele si prietenii i-au inundat pagina de facebook cu mesaje:
„Varul meu, Hogea Alex a suferit un grav accident aseara. Acum este in spital. Va rog din tot sufletul, la ora 12, sa ne rugam pentru sanatatea si vindecarea lui. O,Preafericite Mucenice Mina! Asculta rugaciunea noastra ce-ti aducem din toata inima, ca sa ne izbavesti pe noi de boli si de primejdii, spre a cinsti pomenirea ta si a marturisi minunile, pe care cu puterea darului Sfantului Duh, le faci noua celor ce cu credinta cantam : Aliluia! Se citeste de 3 ori. Sa-i dea D-zeu sanatate si sa-l vegheze sa se vindece.”
Continuarea articolului aici : http://www.max-media.ro/inca-un-tanar-din-prahova-ranit-in-incendiul-de-la-club-colectiv-alexandru-hogea-din-sinaia.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *