11.01.2015

Un tânăr (viitor) artist din Ploieşti vrea să organizeze un marş de solidaritate pentru victimele de la Clubul " Colectiv " din Bucureşti.

În urma tragediei de vineri seara, de la clubul bucureştean " Colectiv " mii de romani s-au mobilizat pentru a fii solidari cu victimele, prietenii şi familiile celor răniţi sau decedaţi în cumplitul eveniment din seara dinspre 30 şi 31 octombrie a.c.

Tânărul Ştefan Vajeila (Stephanno), elev al Colegiului Tehnic " Toma N.Socolescu " Ploieşti doreşte sa organizeze  mâine (n.r. luni 2 noiembrie a.c.) un marş de solidaritate cu familiile celor decedaţi în tragicul eveniment care a avut loc, în clubul " Colectiv ".
Marşul urmând să înceapă la ora 14.00, de pe esplanada Palatului Culturii Ploieşti.

" Din respect pentru familiile care şi-au pierdut copiii in tragicul eveniment din clubul Colectiv... M-am gândit că în ziua de luni să organizăm un marş de solidaritate şi de compasiune pentru cei care au pierdut lupta cu viaţa... Fac un apel la toţi tinerii din Ploieşti care puteau fii în locul celor care au murit...
Să ne strângem luni la ora 14 în faţa Palatului Culturii Din Ploieşti să mergem într-un marş de solidaritate ", a declarat pentru Info Ploieşti City, tânărul Ştefan (artistul Stephanno). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *