1.27.2016

Stiri flash CSM Ploiesti.

Echipa feminină sub 16 ani, debut cu victorie la faza semifinală

Echipa feminină de baschet sub 16 ani de la CSM Ploieşti îşi continuă parcursul fără greşeală din acest sezon. Duminică dimineaţă, în Sala Sporturilor „Olimpia”, fetele Loredanei Munteanu s-au impus cu 62-43 în faţa formaţiei Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Oradea, bifând, astfel, prima victorie din cadrul fazei semifinale. La sfârşitul acestei săptămâni, junioarele clubului nostru vor evolua, tot pe teren propriu, împotriva celor de la KSE CSS Gheorgheni, asta în vreme ce colegele mai mari, de la „U18”, vor debuta în „semifinale”, la Ploieşti, împotriva aceleiaşi formaţii.

Meciul cu Phoenix Galaţi a fost amânat

Echipa feminină de Liga I ar fi trebuit să joace, duminică, partida cu Phoenix 2 Galaţi din cadrul primei etape a returului, dar ninsorile abundente au blocat formaţia oaspete în drumul spre Ploieşti. În atare condiţii, oficialii clubului nostru au înştiinţat federaţia cu privire la această problemă, iar meciul a fost amânat pentru o dată care va fi ulterior stabilită. De asemenea, şi jocul din deplasare cu Politehnica Iaşi, de la finalul săptămânii în curs, va fi reprogramat pentru luna februarie. 


Echipa de juniori IV, locul al II-lea la Râmnicu Vâlcea!


Echipa de juniori IV a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la Râmnicu Vâlcea, la un turneu de verificare la care au mai fost prezente CSM Bucureşti, CSM Medgidia şi formaţia locală HCM Torok Vâlcea, reuşind să ocupe locul al II-lea la finalul competiţiei.
S-a jucat „fiecare cu fiecare”, iar băieţii antrenaţi de Gheorghe Puia au înregistrat următoarele rezultate: 20-17 cu Torok Vâlcea şi 20-24 cu CSM Bucureşti, în prima zi, apoi 20-12 cu CSM Medgidia, ieri dimineaţă. În condiţiile în care Vâlcea a trecut de CSM Bucureşti doar la un gol, formaţia din Capitală a câştigat, până la urmă, turneul, iar CSM Ploieşti a ocupat poziţia secundă. Toţi copiii au primit diplome de participare şi medalii, festivitatea fiind oficiată de câteva dintre jucătoarele echipei de senioare a HCM Râmnicu Vâlcea.
Lotul de jucători folosit de Gheorghe Puia a fost următorul: Stan Cătălin, Mihai Ion, Moldoveanu Eric, Stănescu Mihai, Niculaie Bogdan, Ilie Alexandru, Pleşea Marian, Ghiţă Alexandru, Davidoiu Sebastian, Drăgan Klaus, Gheorghe Cristian, Sârbu Mihai.
Tot în acest weekend, sâmbătă, echipa de juniori III a clubului nostru, sub comanda Ramonei Ştefan, a disputat, în Sala „Leonard Doroftei”, un amical în compania formaţiei CSM Bucureşti, reuşind să se impună clar, cu 35-25.
lul săptămânii în curs, va fi reprogramat pentru luna februarie.




Andreea Fierar, performanţe notabile în Italia!



Sportiva clubului nostru, Andreea Fierar, a participat în acest weekend, în Italia, la Baselga di Pine, la o nouă etapă a Junior World Cup la patinaj viteză, reuşind să obţină câteva rezultate promiţătoare. Astfel, în proba de 1.500 de metri a venit pe locul al 30-lea, în cea de Team Pursuit a ocupat locul al 6-lea, iar în proba ei favorită, cea de 3.000 de metri, a venit pe 22, acumulând 3 puncte importante pentru calificarea în finala de Cupă Mondială.

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, sportiva pregătită de Marius Băcilă va participa, tot în Italia, la Collalbo, la un al concurs de mare anvergură rezervat juniorilor – 34 Junior Meeting. La această competiţie vor lua startul alte două junioare mici ale clubului nostru: Andreea Năstăsache şi Nicole Constantinescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *