1.24.2016

Tricolorul LMV Ploiesti a debutat cu stangul in returul Diviziei A 1 . VCM LPS Piatra Neamț – Tricolorul LMV Ploiești 3:1


Sambata  seară a început returul Diviziei A1 la volei masculin, Tricolorul LMV Ploiești având parte de o deplasare dificilă la Piatra Neamț, împotriva unei echipe care și-a îmbunătățit lotul semnificativ față de tur.
În plus, ploieștenii s-au deplasat la Piatra Neamț după cele două manșe disputate săptămâna trecută în Cupa României, cu CS Arcada Galați, în vreme ce pentru gazde partida de astăzi a reprezentat primul meci oficial din 2016, jucând în Cupa României la finalul anului trecut.
Iar echipa moldoveană a creat multe probleme elevilor pregătiți de Marian Anton și Mădălin Marinescu.
Primul set a fost la discreția gazdelor, care s-au desprins încă din start, scor 5:2, majorându-și ecartul la cinci puncte la primul time-out tehnic. Tricolorul LMV a mai echilibrat jocul, însă fără a se apropia. Astfel, nemțenii au continuat să se distanțeze, ducând scorul la 15:7.
Ploieștenii nu au găsit soluțiile pentru a opri avântul gazdelor, astfel că VCM LPS Piatra Neamț și-a adjudecat, ulterior, setul inaugural cu scorul de 25:16.
În setul secund, Tricolorul LMV a avut controlul. S-a desprins, mai întâi, la două puncte (scor 5:3, 8:6), după care a ajuns chiar la șase lungimi în față, scor 16:10. Gazdele au revenit în joc, însă Tricolorul LMV a închis actul la scorul de 25:23, egalând situația la general.
A urmat un set în care echilibrul a dominat în prima parte, însă cu VCM LPS Piatra Neamț la conducere (scor 5:4, 8:7). Echipa nemțeană s-a distanțat apoi la trei puncte, scor 16:13, iar de la 20:17 a încheiat actul cu un parțial de 5:1, adjudecându-și setul cu scorul de 25:18.
În actul al patrulea, VCM LPS Piatra Neamț s-a distanțat rapid, mai întâi la două puncte (scor 4:2), după care și-a majorat treptat ecartul (scor 7:3, 10:5).
Tricolorul LMV a oprit pe moment parcursul gazdelor, menținând diferența la cinci puncte, până la 17:12. A urmat o perioadă excelentă pentru echipa ploieșteană, care a reușit să egaleze la 21. Însă, VCM LPS Piatra Neamț a gestionat perfect finalul setului, încheind cu un parțial de 4:1, adjudecându-și, astfel, actul cu 25:22, luând toate cele trei puncte puse în joc.
VCM LPS Piatra Neamț – Tricolorul LMV Ploiești 3:1 (25:16, 23:25, 25:18, 25:22)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *