1.14.2016

Tricolorul LMV a pierdut primul meci din Cupa Romaniei . CS Arcada Galați – Tricolorul LMV Ploiești 3:0

CS Arcada Galați – Tricolorul LMV Ploiești 3:0 (25:23, 25:13, 25:18)
Tricolorul LMV Ploiești a debutat în această seară în Cupa României, jucând în manșa tur din faza întâi, pe terenul unei formații redutabile, care evoluează în cupele europene – CS Arcada Galați.
În primul set, CS Arcada a început mai bine, distanțându-se la trei puncte, însă Tricolorul LMV a revenit, iar la primul time-out tehnic scorul indica 8:7 pentru gazde. CS Arcada s-a distanțat, din nou, majorându-și ecartul chiar la patru puncte, scor 17:13. Tricolorul LMV nu a cedat așa ușor, reintrând în joc, printr-un parțial de 6:3. Ploieștenii s-au menținut, apoi, la un singur punct în urmă, iar la 24:23 CS Arcada și-a adjudecat prima șansă de set, impunându-se cu 25:23.
Actul secund a început tot cu gazdele în frunte, gălățenii menținând un avantaj de trei puncte până la 13:10, când s-au desprins prin trei puncte consecutive. Momentul slab din tabăra ploieșteană a fost gestionat perfect de CS Arcada, care și-a adjudecat și al doilea set, cu un categoric 25:13.
Setul al treilea a avut cel mai echilibrat start, dar la primul time-out tehnic tot gazdele conduceau, cu 8:7. Echipa din Galați s-a distanțat, apoi, la trei puncte, iar Tricolorul LMV nu a mai găsit soluții să revină. Și, de la 20:16, gazdele au încheiat actul cu un parțial de 5:2, impunându-se cu 25:18.
Astfel, Tricolorul LMV are o misiune foarte dificilă în manșa retur, programată sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala „Olimpia”, având nevoie de victorie în trei seturi pentru a împinge partida într-un „set de aur”.
sursa:LMV Ploiesti 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *