6.29.2016

Cupa “Păzitorii Porții Vinului” , editia a V a .

În weekend-ul 9-10 iulie, Parcul Memorial “Constantin Stere” Ploiești (zona fostei plaje de la Bucov) va găzdui cea de-a V-a ediție a Cupei “Păzitorii Porții Vinului”. Evenimentul se adresează, deopotrivă, crescătorilor de câini de rasă, dar și iubitorilor de animale, care sunt dornici să admire cele mai frumoase exemplare canine, venite din peste zece țări, printre care amintim Rusia, Franța, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Italia, România, state cu tradiție în organizarea unor astfel de expoziții.
În cadrul dublei expoziții CACIB vor fi admirate și jurizate, totodată, 150 de rase reprezentând cele zece grupe ale Federației Chinologice Internaționale. Corpul de arbitri este unul internațional (România, Austria, Polonia) și reprezentat de crescători și specialiști în domeniul jurizării canine. Fiecare membru are în spate experiența mai multor expoziții de profil mondiale și europene. Aceștia vor avea de punctat de la clasele baby (3-6 luni) până la cele de campioni.
Pe lângă concursul propriu-zis, vor avea loc demonstrații de dresaj canin și agility.
Și pentru că este binecunoscută relația dintre copii și câini, și la această ediție vor fi organizate ateliere de creație, constând în desenarea sau compunerea unei povești/poezii unde cel mai bun prieten al omului să fie subiectul principal. Micuții care vor fi prezenți la aceste activități vor fi recompensați cu premii-surpriză.
Organizatorii Cupei “Păzitorii Porții Vinului” 2016 sunt: Asociația Chinologică “Semper Fidelis” Prahova, Primăria Ploiești, Parcul Memorial “Constantin Stere”, în parteneriat cu Royal Canin și FotoClub Ploiești. Lista celor care doresc să sprijine astfel de acțiuni care fac cunoscut județul nostru pe plan internațional rămâne deschisă!

Persoana de contact: arbitru internațional Marian Drăgănescu, președintele Asociația Chinologică “Semper Fidelis” Prahova – 0723854892, Email: ph77ham@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *