6.30.2016

Doliu printre medicii ploieşteni. Cunoscutul doctor Dumitru Predescu a murit.

foto:adevarul.ro


În noapte de miercuri spre joi, şeful Secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Ploiești, medicul cardiolog Dumitru Predescu, s-a stins din viață, la spitalul bucureştean Fundeni.
Surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au declarat în exclusivitate pentru www.max-media.ro că acesta a făcut o infecție care a evoluat în timp rapid.
Din aceleaşi surse, posibil ar fi vorba, de o infecție nosocomială, luată din spital, care a afectat aparatul respirator. Informația nu a fost confirmată de nimeni, din motive lesne de înțeles.
Tot de pe www.max-media.ro , se pare că dr. Predescu a avut febră, câteva zile la rând, dar nu s-a îngrijorat. Ba chiar a fost de gardă la spital, sâmbătă. Ulterior, i s-a făcut rău, cu insuficiență renală și insuficiență cardiacă. Diagnosticul exact nu se cunoaște, colegii săi nu vor să dea un diagnostic sau să ofere amănunte
Doctorul Predescu, avea două specializări, (medic cardiolog, cât și medic de boli interne) şi o experienţă de 32 de ani.
Conducerea Spitalului Județean, dar și personalul medical din unitatea medicală în care doctorul Predescu a lucrat peste trei decenii regretă trecerea în neființă a acestuia și sunt alături de familia îndoliată.
Dumitru Predescu a decedat la vârsta de 62 de ani. 
 
DUMNEZEU SĂ-L IERTE ŞI SĂ-L ODIHNEASCĂ -N  PACE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *