6.26.2016

EURO 2016.Optimi de finala.Rezultatele de sambata .

 Echipa naţională de fotbal a Poloniei a câştigat, sâmbătă, meciul cu reprezentativa Elveţiei, scor 1-1, (5-4 după loviturile de departajare) în prima optime de finală de la Euro 2016, disputată la Saint Etienne. În urma acestui rezultat, polonezii s-au calificat în sferturi. În al doilea meci al zilei, Ţara Galilor a învins cu 1-0 Irlanda de Nord şi s-a calificat în sferturi. În ultimul meci al zilei, Portugalia a eliminat Croaţia, după un gol marcat în prelungiri de Quaresma.

Euro 2016: Polonia, Ţara Galilor şi Portugalia, primele echipe calificate în sferturi. Ronaldo&comp. se califică după un gol marcat în prelungiri de Quaresma.

ELVETIA- POLONIA 1-1 (1-1 -  4-5 la penaltyuri ) 
 
Au marcat: Shaqiri 81' / Blaszczykowski 39'.

Naţionala Poloniei s-a calificat în sferturile de finală la Campionatul European din Franţa, scor 1-1, (5-4 după executarea loviturilor de departajare), în meciul cu Elveţia. Granit Xhaka a ratat singurul penalty pentru Elveţia.

 Ţara Galilor - Irlanda de Nord 1-0
 
Echipa naţională a Ţării Galilor a învins, sâmbătă, scor 1-0, reprezentativa Irlandei de Nord, în a doua optime de finală la Euro, disputat pe stadionul din Paris, iar formaţia antrenată de Chris Coleman s-a calificat în sferturile de finală de pe primul loc.

A marcat: McAuley 75' (aut.) 

 Croaţia - Portugalia 0-1 (  după prelungiri ) 
 
Echipa naţională a Portugaliei a învins, sâmbătă seară, scor 1-0, după prelungiri, reprezentativa Croaţiei, în a treia optime de finală la Euro 2016, disputată pe stadionul din Lens, iar naţionala antrenată de Fernando Santos va juca în sferturile de finală împotriva Poloniei.

A marcat: - / Quaresma 117'.

Naţionala Portugaliei a obţinut calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, unde va întâlni reprezentativa Poloniei.

Polonia, Ţara Galilor şi Portugalia, primele echipe calificate în sferturi.

 sursa:Mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *