6.22.2016

Incepe distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE .

foto:BEstFm.ro


Primaria municipiului Ploiesti, prin Administratia Serviciilor Sociale Comunitare, informeaza cetatenii cu domiciliul in Ploiesti – beneficiari de  ajutoare alimentare din cadrul Programului  Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate, finantat din  Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane, in conformitate cu dispozitiile H.G. nr.799/2014, cu modificarile si completarile ulterioare, că va proceda la distribuirea ajutoarelor alimentare incepand cu data de 27.06.2016.
Distribuirea alimentelor  se va face in doua etape succesive, câte o cutie pe fiecare etapa, cele doua cutii continand cumulat urmatoarele produse: 1 kg faina, 2 kg malai, 1 pg/400g paste fainoase, 2  L ulei, 1kg zahar, 1cut/300g conserva carne vita, 1 cut/200g conserva pateu ficat de porc, 1 kg orez, 1 cut/40g conserva pasta de tomate, 1 pg/500g fasole – total greutate pe cutie 8,800 kg.
            Alimentele   vor fi distribuite  in baza actului de identitate (in original), de la Cantina Sociala, din Ploiesti, str.Mihai Bravu nr.231, zilnic (luni-vineri), intre orele 08.30 – 16.00.
          Beneficiarii venitului minim garantat, cat si ai alocatiei de sustinerea familiei primesc alimente pentru toti membrii familiei, de asemenea, in baza actelor de identitate in original, respectiv,  carte de identitate sau certificat de nastere, dupa caz. 
            Categoriile  de beneficiari :
-          Familiile si persoanele singure carora le este stabilit dreptul la venitul minim garantat;
-          Familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei;
-          Somerii care beneficiaza de indemnizatie de somaj in cuantum lunar de pana la 450 lei, inclusiv  somerii neindemnizati, inregistrati la AJOFM Prahova;
-          Pensionarii sistemului public de pensii ale caror drepturi cumulate sunt de pana la 450 lei/luna, pensionarii sistemului public de pensii, beneficiari ai indemnizatiei sociale pentru pensionari al caror venit este de pana la 450 lei/luna si  persoanele care se incadreaza la art.3 alin.(1) lit. f) din H.G. nr.799/2014, al caror cuantum cumulat este de pana la 450 lei/luna;
-          Persoanele cu handicap grav si accentuat, adulti si copii, care nu beneficiaza de ingrijire in servicii sociale in regim rezidential, publice sau private;
-          Persoanele fara venituri sau al caror venituri nete lunare realizate sunt de pana la                         450 lei/luna/persoana, si nu se incadreaza in niciuna din categoriile de mai sus, stabilite prin dispozitie a primarului, conform reglementarilor legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *