6.26.2016

Pe surse… Agentii de politie de la sectia 4 Ploiesti Sud,sunt abuzati si sanctionati fara niciun motiv (plauzibil ).

foto:adulmec.ro


Duminica,unul dintre agentii de politie de la sectia de Politie 4 Sud , ne-a scris despre abuzurile la care a fost supus impreuna cu colegii sai si cum seful lor  ( n.r. Dragos Tofan ) i-a sanctionat fara a avea un motiv plauzibil.



Unul dintre agenti , care vrea sa-si pastreze anonimatul , ne-a scris, urmatoarele “

Pe 21.06 cand a fost canicula a iesit seful pe  teren , m-a gasit fara cascheta in cap , nu m -a intrebat daca m- am hidratat …?

In conditiile in care erau 35 grade la umbra , iar cand am ajuns la sectie mi-a dat avertisment scris.

A doua zi s-a dat in presa , ca au fost in tara 12 victime din cauza caniculei … Asta face seful sectiei 4 cu subordonatii sai .

Controleaza agentii dintr o masina cu aer conditionat .

Si ia masura avertizarii in scris in conditiile in care programul de lucru se reduce.”



Nu intelegem , cum domnul T.D. are atat de multa “grija “ de subordonatii sai , pe timp de canicula , pentru ca un agent ( X ) nu a avut chipiul pe cap si apa pentru a se hidrata ,iar domnia sa face teren dintr-o masina prevazuta cu aer conditionat .



Ne intrebam cum conducerea sectie de Politie 4 , face aceste “abuzuri “ impotriva agentilor care lucreaza direct in strada si asigura ordinea si linistea publica , indifferent de vreme , ploaie,ninsoare,canicula si sunt sanctionati ( abuziv ) pentru ca nu pot suporta chipiul pe cap si nu au parte de hidratare , asa cum scrie in lege .

Se va lasa cu plangeri penale .



Potrivit sursei noastre , agentii de politie , subordonatii domnului Tofan Dragos , au facut plangeri  , unele sunt de natura penala...



Sursa noastra  lucreaza in M.A.I  de foarte mult timp , insa nu a avut parte de asemenea “surprize” , pana pe data de 21 iunie a.c.



Sfestanii pentru a sanctiona subordonatii  ?



La sectia 4 Politie , conform aceeasi surse s-au facut 3 sfestanii .De ce ? Pentru a sanctiona subordonatii sau sa-l ierte pe T.D Dumnezeu pentru unele “ abuzuri ?



Dupa cele 3 sfestanii , domnul comisar de politie TOFAN DRAGOS a luat  atitudine , s-a implicat si a sanctionat  un agent , care nu purta  cascheta pe cap la peste 35 grade ( la umbra ) , desi la 24 de ore, conform presei din cauza caniculei au decedat 12 persoane  in tara din cauza discomfortului termic .

Ca sa ramanem la cele sfinte,domnul comisar Tofan Dragos a fost si pe  la muntele Athos ,probabil trebuie sa-si ceara scuze( anticipat ) pentru “comportamentul “ sau asupra subordonatilor…

P.S.Info Ploiesti City  a reprodus o informatie provenita  din sursele de la Sectia 4 de Politie Sud .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *