duminică, 17 iulie 2016

Cezar Stoichiciu a gasit soluția de salvare a centrului de copii și juniori al Petrolului Ploiesti .

foto1-1


Duminică, a avut loc o întâlnire pe tema viitorului Petrolului şi al Centrului de Copii şi Juniori al clubului, la care a fost prezent, alături de reprezentanţii suporterilor şi ai fostelor glorii, şi directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.
Vehiculată insistent în ultima vreme, soluţia luată în calcul pentru rezolvarea situaţiei sectorului juvenil este preluarea copiilor şi antrenorilor de la Petrolul în cadrul secţiei de fotbal de la CSM Ploieşti, directorul clubului, Cezar Stoichiciu, spunând că „problema putea fi rezolvată mult mai din timp dacă aş fi fost consultat pe această temă.
„Municipalitatea trebuie să-i sprijine pe aceşti copii, copiii ploieştenilor. Nu-i putem lăsa în aer! Eu deja am pus bazele unui proiect de Hotărâre pentru a crea cadrul legislativ astfel încât toţi copiii să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a se antrena. Proiectul prevede schimbarea organigramei din cadrul secţiei de fotbal şi bugetarea corespunzătoare pentru această activitate. Ţin să vă precizez că în momentul în care copiii vor trece la CSM Ploieşti vor avea totul gratuit, de la echipament până la transportul necesar la diferite competiţii.  Avem trei baze de antrenament, dintre care una cu gazon sintetic. Vor beneficia de cele mai bune condiţii pentru a practica un sport de performanţă. Legat de viitorul Centru de Copii şi Juniori, acesta va fi construit în sistem piramidal, începând de la sportul de masă, în care poate veni orice copil, şi până la cel de performanţă, în care vor fi selectaţi cei mai buni dintre ei. Pentru cei care vor depăşi junioratul, CSM Ploieşti va încheia un protocol cu Petrolul Ploieşti, astfel încât să fim o pepinieră pentru acest club de fotbal, care de altfel este tot al ploieştenilor” a declarat directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu.