7.22.2016

În acest weekend, copiii sunt invitați la atelierul "Dinamic fit" de la Ploiești Shopping City





Seria activităților dedicate mișcării și sănătății celor mici continuă cu un nou atelier organizat de Ploiești Shopping City în colaborare cu Centrul Educațional de Excelență prin Sport „Dinamic Kids”: în weekend-ul 23 - 24 iulie 2016 va avea loc seminarul „Dinamic Fit”.  

În cadrul celui de-al treilea atelier al „Școlii de dezvoltare personală prin sport” copiii se vor putea distra și vor învăța noțiunile de bază ale activităților de aerobic-fitness. În contextul în care statisticile atenționează că alimentația neechilibrată și stilul de viață sedentar reprezintă principalii factori care generează obezitate și probleme de sănătate, noul seminar îi va ajuta pe cei mici să își îmbunătățească flexibilitatea, echilibrul, rezistența, masa musculară, sistemul osos și cel cardio-vascular prin intermediul exercițiilor sportive și al aplicațiilor practice.

Copiii descoperă, prin joc și joacă, de ce este important să facă zilnic exerciții fizice
Seminarul „Dinamic Fit” îi va implica pe micii participanți într-o serie de activități interactive pentru a-i ajuta să-și dezvolte interesul pentru mișcare și nu numai. Spre exemplu, prin jocuri precum „Treci peste râu”, „Șarpele și albinuța” sau „Trenul și vântul“, copiii vor învăța cum trebuie să-și mențină poziția corectă a corpului, cum să facă sărituri corecte, dar și cum să pronunțe consoane ca: „ș”, „j” sau „z”.   

În plus, cei mici vor lua parte la jocuri motrice inspirate din probe sportive olimpice, precum atletism, badminton, gimnastică ritmică, golf, hochei pe iarbă, lupte, scrimă, taekwondo sau tir cu arcul. Acestea vor fi alternate cu jocuri de rol în echipă, cu activități fizice de grup și cu jocuri de mișcare pentru a-i ajuta pe prichindei să aibă încredere în ei și să învețe cum să împartă rolurile cu cei din jur.


Pe durata exercițiilor, copiii vor avea, de asemenea, ocazia să se familiarizeze cu diferite echipamente sportive care vor fi puse la dispoziția lor de către organizatori.

Atelierele sportive din cadrul „Școlii de dezvoltare personală prin sport” se desfășoară în perioada 9 iulie - 7 august 2016 în fiecare sâmbătă și duminică între orele 11.00 - 17.00 și au, de fiecare dată, o nouă tematică. Astfel, pe lângă seminarul „Dinamic Fit” vor mai urma: seminarul „Jocuri de mișcare Dinamic Kids” și atelierul „Eu”.

Accesul la eveniment este gratuit.
Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *