7.27.2016

"Noul Petrolul " incepe drumul de (re)intoarcere in Liga 1 .















Azi într-o conferinţă de presă susţinută de Mircea Dridea, Octavian Grigore, Cristi Vlad şi Florin Goruneanu a fost anunţat proiectul noului Petrolul Ploiesti .

Noul Preşedinte va fi Cristi Vlad, staff-ul tehnic va fi format din: Octavin Grigore - antrenor principal, Nae Constantin - antrenor secund, Gheorghe Liliac - antrenor cu portarii, iar Mircea Dridea va fi Preşedinte de onoare.

 Viitoarea echipa de fotbal se va numi FC Petrolul 52 Ploieşti, denumirea noii echipe a Ploiestiului aşteaptă votul Consiliului Local Ploieşti, deţinătorul de drept al mărcii Petrolul.

Nouă echipă va începe ediţia de campionat 2016 – 2017 (la mijlocul lunii august) în Liga A Prahova.

Reprezentanţii noii grupări de fotbal au spus că deja au obţinut acordul de sponsorizare din partea unor firme locale, iar Cristi Vlad şi Tăvi Grigore, au spus că la liga a patra, “Noul Petrolul “va fi susţinut şi că echipa va promova fără nici o problemă. 

Se va juca pe “Ilie Oana “?

Cristi Vlad a arătat în conferinţă de presă ca a fost depusă către CL Ploieşti o solicitare pentru ca echipa nou formată să evolueze “acasă” în campionat pe stadionul “Ilie Oană “. 

În acelaşi timp, FC Petrolul 52 Ploieşti va cere C.L. să folosească marca, sigla, culorile, palmaresul, şamd, printr-un contract.

Cont bancar pentru susţinerea FC Petrolul 52 Ploieşti.

Noua grupare va avea nevoie de susţinere financiară, cu această ocazie a fost deschis un cont la Alpha Bank, în acest cont cei care doresc să ajute financiar echipa o pot face, donând orice sumă de bani.

Contul bancar este: RO60BUCU1812235339171

(vezi foto)

Card – abonament pentru suporteri.

În aceeaşi conferinţă, Cristi Vlad a spus că FC Petrolul 52 Ploieşti va pune la vânzare pentru suporteri două tipuri de abonamente. 

  1. Gold (preţul nefiind încă stabilit)
  2. Normal – preţul fiind 105 lei pe tot sezonul.
  3. De asemenea cei care vor achiziţiona abonamente, vor avea reducere la diverse materiale promoţionale cu însemnele clubului.
Tavi Grigore încă nu a anuntat lotul.

Deşi, în mare parte lotul noii echipe este făcut, antrenorul Octavian Grigore nu avut momentan să anunţe numele fotbaliştilor.

Momentan se cunosc (posibil) două locaţii pentru antrenamentele echipei, Chiţorani şi Valea Călugărească.

Primul antrenament şi prezentarea oficială nu au fost anunţate, însă urma să aibă loc săptămâna viitoare.

Declaraţii:

” Prin ceea ce facem, noi doar generăm premisele pentru adevăratul Petrolul. Aici suntem toți prieteni, indiferent de vârstă! Văd că se tot pune pe tapet problema finanțării. Pentru prima etapă, de Liga A Prahova, nu ar trebui să fie o problemă prea mare. Uitați, eu și soția avem pensii, cumulate, de 2300 de lei. Dar pot să dau în următorul an câte 100 de euro, lunar, pentru Petrolul. Și cred că mai sunt iubitori ai echipei, în oraș și în județ care să facă asta!” (Mircea Dridea).
” Sunt mai emo
ționat că niciodată aflându-mă în această postură și sunt onorat de încrederea pe care mi-au arătat-o suporterii, alegându-mă să-i reprezint. Am mare încredere în ceea ce vrem să facem și, chiar dacă acum suntem ca un bebeluș înfășat, sunt sigur că vom reveni acolo unde ne este locul. Pot să vă asigur că va fi transparență totală la club, că vrem să facem un sistem piramidal în fotbalul prahovean, cu Petrolul în vârful piramidei, cu ceilalți oameni de fotbal din aproape de noi, propunând jucători sau soluții pentru bunul mers al Petrolului. Vom miza pe ideea că Petrolul trebuie să fie reprezentată de prahoveni și fiți sigur că orice copil care joacă fotbal la Văleni sau în alte locuri din județ poate spera că va ajunge la Petrolul. Și mai e un lucru clar, nu vrem să facem lucrurile în stil amator, ci profesionist, încă de la început, pentru că numele de Petrolul onorează, dar și obligă!” (Cristi Vlad)
” Am conturat, deja, o listă cu fotbali
știi pe care îi vrem la Petrolul, dar nu putem da nume din moment ce ei se află sub contract cu alte echipe, acum. Sper să găsim înțelegere la celelalte echipe din județ, pentru că Petrolul, e limpede, își propune promovarea și ar fi normal ca jucătorii buni din județ să fie lăsați să lupte pentru un astfel de obiectiv. Am vrea ca săptămâna viitoare să facem primul antrenament. În afara stadionului Ilie Oană, unde mi se pare firesc să ni se permită să jucăm meciurile de acasă, ne putem antrena la Valea Călugărească și la Chițorani, găsind înțelegere în acest sens. Proiectul trebuie luat pas cu pas, iar primul pas este promovarea în Liga a III-a.” (Tavi Grigore)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *