7.12.2016

Peste 70 % este promovabilitatea la BAC 2016, în Prahova.

foto:observator.tv


Înaintea contestaţilor, în judeţul Prahova, au promovat examenul de bacalaureat peste 73 dintre elevi.
În anul 2015, 74,36 % a fost promovabilitatea la examenul de maturitate.
Amalia Gabriela Florescu, elevă la Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" Câmpina, este singurul elev din Prahova care a obţinut nota 10 pe linie.
În 3 licee din Prahova promovabilitatea a fost de 100 %.
Primul liceu, într-un top al promovabilităţii 100 %, este Colegiul Naţional "Alexandru Ioan Cuza" Ploiești, aici toţi cei 208 elevi care au susținut Bac-ul au avut medii de promovare. Cea mai mare nota îi aparţine Teodorei Băluță, (media 9,93)
Locul 2, aparţine Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, cei 178 de candidați au luat Bac-ul.
Însă “Nicolae Grigorescu “se poate mândri cu singura medie de 10/linie din Prahova, media având-o Florescu Amalia Gabriela.
“Bronzul “ajunge la Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza. Toţi cei 110 candidați înscriși la Bacalaureat, au promovat, Ruxandra Ştefănia Burta, având cea mai mai mare medie (9,80).
La polul opus se afla: Liceul Industrial "1 Mai" din Ploiești (medie 6,66), Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina (medie 6,46) sau Liceul Tehnologic Sângeru (medie 6,83).
3 licee din Prahova cu zero promovabilitate.
În 3 licee prahovene niciun candidat nu a promovat examenul de Bacalaureat.
La liceele din localităţile Cerașu și Filipeștii de Pădure, s-au înscris la Bac, doar câte un elev, niciunul nu a obţinut medie de promovare, însă elevul de la Ceraşu, mai are o şansă la contestaţie, având nota 5,80 și peste 5,00 la toate disciplinele, în situaţia celui de la Filipeştii de Târg, nu exista nici o șansă, având la probele scrise note de 2 și 3.
La Liceul “UCECOM “Breaza, au fost înscrişi 5 candidați, însă la examen s-au prezentat 3, niciunul dintre aceştia neavând medie de trecere. Cea mai mare medie, a fost 5,43.

Toate rezultatele le găsiţi aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *