marți, 12 iulie 2016

“PLOIEŞTIUL ALĂTURI DE MAYA “. Mobilizare fara precedent sau nu ne pasa... ?De curând site-ul de ştiri Info Ploieşti City a lansat proiectul (on-line) “PLOIEŞTIUL ALĂTURI DE MAYA
Acest proiect este un apel umanitar , care speram noi să devină viral şi că Maya să reuşească operaţia de care are nevoie.
Maya merită o viaţă mai bună. O copilărie frumoasă, mai mult... Maya poate să meargă doar cu ajutorul nostru, al ploieştenilor.
Potrivit Institutului Naţional de Statistică, Ploieștiul are 223.470 locuitori, acesta fiind în TOP 10 oraşe din România (ca populaţie).
La un exerciţiu matematic, dacă 10 % din ploieşteni ar dona câte 1 euro şi 30 cenţi am reuşi să acoperim suma necesară operaţiei Mayey. Adică 23 000 dolari.
De ce Maya?
Probabil fiecare dintre noi avem copii/nepoţi... aceştia aleargă, se joacă, fac boacăne, dar... pot merge.
Maya, însă... NU.
Ce este mai frumos pe lume pentru un copil, la vârsta de 4 ani? Să se bucure de viaţă, să alerge, râdă, joace...
Prin aceste rânduri nu vreau să promovez pe cineva (deşi multă lume a răspuns pozitiv, la acest apel).
Vreau ca şi cei care cred că sunt cei mai corecţi, creştini, “oameni buni “, adevăraţi ploieşteni, şamd... să demonstreze că au suflet şi donează în contul Mayey.
Încerc un pariu... Dacă timp de o lună, ne vom mobiliza, în luna septembrie Maya va fi fericită, reuşindu-i operaţia.
Aşadar, numai împreună o putem ajuta.
P.S.Info Ploieşti City, va deveni în curând un “nou site “, vom da mai multă atenţie cazurilor sociale, tinerelor talente din Prahova, vom fi acolo unde ploieştenii şi prahovenii vor avea nevoie de un prieten.
Un prieten (on-line), care va face tot posibilul ca să redevină un site de încredere. Un site care va oferi mereu “altfel de ştiri “.

Pana in toamna , sper si cred ca tot …“ PLOIESTIUL ( este ) ALATURI DE MAYA “

Maya Stefan , are nevoie de ajutorul nostru  pentru a reuși să meargă.
Stefan  Maya , este o fetita in varsta de (doar ) 4 ani ,din Ploiesti , care suferă de dipareză spastică, micuta avand  nevoie urgenta o operație în Turcia.
Fetita s-a nascut in noimbrie 2011 , nasterea sa prematura  i-a provocat o leziunea a sistemului nervos,ceea ce a dus la un diagnostic crunt… dipareză spastică .
Inca de la nastere , fetița a urmat mai multe tratamente, gimnastica medicala si kinetoterapie, insa  cu timpul a aparut si o displazie de sold.

Operatie costistitoare .
Maya are  nevoie urgenta de bani pentru o operatie .
Suma necesara pentru o operație de rizotomie dorsală selectivă , 4 zile de recuperare post-operatoare și cazare pentru un însoțitor ajunge la 23.000 $.

Operatia urmand a avea loc in Turcia .
Pentru a ajuta la strangera sumei necesare, părinții sai au înființat “Asociația Ștefan Maya”.
Cei care doresc sa o ajute pe Maya au la dispozitie contul bancar :

RO43BTRLRONCRT0340836901 ( deschis la Banca Transilvania Ploiesti )
Titular Asociatia Stefan Maya

PayPal : octav.stefan@yahoo.com

Telefon : 0766 670 351
www.facebook.com/AsociatiaStefanMaya/