8.04.2016

Mika Travel , îşi inaugurează noul sediu .



Marţi 9 august 2016 ,  va fi inaugurat noul sediu al agenției de turism Mika Travel , din strada Basarabilor, nr 11, Bl K2, Parter, Ploieşti.
Acest eveniment reprezintă o invita
ție pe tărâmul "TraveLand", şi este special creat pentru toți iubitorii de vacanțe și călătorii!
“ De ce TraveLand? Pentru că în cei 26 de ani de experiență în domeniul turistic, echipa Mika Travel a înțeles că oamenii au nevoie de un “Ținut Magic”, al călătoriilor, unde fiecăruia să i-se împlinească “visul de vacanță”!
Într-o lume în care viața este o cursă la foc continuu, oamenii au nevoie de Frumos. Au nevoie să se rupă de viața cotidiană și să simtă concediul la intensitate maximă, fără a avea vreo grijă.
Pentru aceasta, vă aşteptam cu drag, să veni
ți începând cu ora 11,00 la noul nostru sediu! Să ne cunoaștem sau să ne revedem. Să povestim despre cele mai frumoase destinații, să bem o limonadă rece și să depănăm amintiri de vacanță.
Fie că ești tânăr, doritor de aventură, fie că ești în călătoria de nuntă sau îți dorești o vacanță cu familia, Mika Travel scoate bagheta magică și împlinește visuri!
De asemenea, în data de 8 august, lansăm un concept nou, GIFT for GIFT by Mika Travel. Arată-
ți recunoştinţa față de cei dragi oferindu-le cel mai de preț cadou! O vacanță!
Vă așteptăm cu mare drag, cu multe surprize!”
Despre Mika Travel …
Mika Travel este o agenţie de turism touroperatoare, cu o experiență de 27 de ani în domeniu. Mika Travel este noul brand al agenției de turism ONIRO.
Servicii turistice de calitate, în ţară
și străinătate, bilete avion, rent-a-car, pensiune 3*- Sf Nicolae/ Aluniș Prahova, asigurări medicale, pachete turistice personalizate şi stilizate, teambuildinguri, excursii speciale pentru elevi, studenți şi pensionari.
Aşadar reprezentanţii agenţiei de turism Mika Travel , va aşteaptă ,marţi între orele 11.00-17.00 într-o călătorie pe “ tărâmul magic “.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *