8.21.2016

Remiză în primul meci din Liga A Prahova. CS Păuleşti – Petrolul Ploieşti 1-1. (foto şi video).



Duminica Petrolul 52 Ploieşti a debutat în Liga A Prahova cu un egal, scor 1-1, în deplasare la... Păuleşti.

În prezenţa a peste 1.000 de spectatori (record pentru Păuleşti), noii “lupi galbeni “au dominat în mare parte meciul cu fosta câştigătoare a Ligii A Prahova, echipa gazda CS Păuleşti.
Deşi elevii lui Tăvi Grigore, au disputat în noua formula doar un meci amical (la Blejoi, scor 3-4), nu pot fii mulţumiţi după cum au decurs ostilităţile pe terenul cochetei arene din Păuleşti.

Lupii au pierdut Victoria printre degete în minutul 88, Micu a gafat, Ciobanu a reuşit să preia mingea, l-a driblat în scurt pe Marinică şi a păsat excelent din unghi pentru Ţînţaru, care a marcat lejer din 10 metri. Narcis Ţînţaru, pare că s-a “răzbunat “deoarece nu a fost reţinut în lotul “petroliştilor “, deşi a fost prezent la reunirea “găzarilor “.

Petrolul a început în forţă partida, timp de 10 minute,” amfitrionii “nereuşind să treacă de mijlocul terenului.


În minutul 12, “lupii “au deschis scorul, Cl. Tudor l-a blocat pe Cr. Mihai, apoi i-a păsat lui Ilie. Dumitrescu, acesta a centrat de pe dreapta iar Nae a îndeplinit o simplă formalitate şi a înscris din 4 metri.

1-0 pentru Petrolul şi Preşedintele clubului, Cristi Vlad a sărit în sus de bucurie.

După deschiderea scorului, a “plouat “cu ocaziile în dreptul oaspeţilor Al. Crăciun a ratat incredibil din 2 metri, şut peste poarta (minutul 19); Ilie Dumitrescu a şutat peste poarta din 5 metri (minutul 28); Nae, a trimis din 4 metri, în braţele lui Vreme (minutul 40).

Amfitrionii având o singură ocazie în prima repriză, Ţînţaru, a şutat tare de la 25 de metri, însă Marinică a reţinut fără probleme (minutul 27).

Mitanul secund a fost mult mai echilibrat. Paulestenii, nu au uitat că trebuiau să evolueze în Liga a 3 a şi au revenit în joc, pe fondul unui joc mai slab al Petrolului care au trecut la “mingii lungi “în atac.

Însă tot, “găzarii “puteau înscrie Ad. Vintilă, a încercat un lob de la 40 metri, însă mingea a trecut peste poarta lui Vreme (minutul 52). În minutul 60, CS Păuleşti a avut ocazia egalării Ţînţaru, a deviat o centrare, iar mingea a căzut pe bară transversală.

Putea fi 2-0, însă Butufei, a reluat mingea cu capul de la 5 metri, aceasta lovind bara transversală (74).

Ultima fază importantă, a fost golul gazdelor, Ţînţaru egalând în minutul 88.

S-a terminat 1-1, însă

Petrolul a demonstrat că se poate mai mult şi promovarea poate fii obţinută la pasă, ţinând cont că a avut ca adversar, campioana din sezonul trecut a Ligii A Prahova.

Următorul meci al lupilor galbeni, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18.00,” acasă “cu AS Tufeni Băicoi.

Suporterii au făcut show la Păuleşti.

Cei peste 1 000 de suporteri” petrolişti “au creat un adevărat spectacol la Păuleşti, aceştia şi-au încurajat echipa şi au aprins zeci de torţe colorate în galben – albastru, demonstrând încă o dată că indiferent de eşalonul în care echipa favorită joacă, ştiu să facă atmosfera.

O atmosferă la care multe echipa din Liga 1, nu pot visa.

Mai mult...

Conform observatorulph.ro, suporterii “găzarilor “au dat dovadă de civilizaţie, după meci şi au strâns toată mizeria formată din resturi de petarde, torţe şi ambalaje, lăsând curat spaţial verde din jurul stadionului.

1585 lei donaţie pentru echipă.

Ca la fiecare meci, suporterii au făcut donaţii pentru nouă echipă a oraşului.

În deplasarea de la Păuleşti, s-a strâns suma de 1585 lei, banii ajungând la preşedintele clubului, Cristi Vlad, acesta urmând să-i depună în contul clubului ploieştean.


CS Păuleşti: Vreme – Ţugui, Neacşu, Bărăgan (cpt), Cr. Mihai – L. Dumitru, M. Mihai, Al. Ion, Ţînţaru – A. Ciobanu (‘ 90 Dogaru), Zăinescu (‘ 72 Arnăutu).

Petrolul 52 Ploieşti: Marinică – Olaru, V. Micu, Al. Crăciun, R. Catană – Al. Puchea – I. Dumitrescu (65 Butufei), Cl. Tudor (cpt), Ad. Vintilă, D. Gheorghe – D. Nae (‘ 73 R. Constantinescu).

Au arbitrat: Andrei Moroiţă – Cătălin Popovici şi Octavian Ciorescu (Ploieşti).
 






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *