8.12.2016

„Sesiune de pregătire practică la Poligonul Joița”



Miercuri, 10 august, la Clubul de Tir Sportiv Tunari București, în incinta complexului de tragere, s-a desfășurat o sesiune de pregătire teoretică și practică privind uzul de arme scurte, la care au participat 20 de funcționari publici cu statut special, membri ai Echipei Operative din cadrul Penitenciarului Ploiești.
Activitatea s-a realizat  cu sprijinul domnului Eugen Dima, președintele Asociației Sportive “Clubul de Tir Sportiv Tunari București”,  în colaborare cu șeful Serviciului Siguranță, comisar șef de penitenciare Iofciulescu Gabriel.
Cu această ocazie, Echipa Operativă a fost instruită cu privire la elementele-cheie în executarea  unei trageri de precizie în timp limitat la distanțe variabile.
În conformitate cu prevederile  Legii nr. 23/ 2016, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile subordonate au obligaţia de a organiza, periodic, sesiuni de formare profesională, pentru toţi funcţionarii publici cu statut special, pentru dobândirea unui comportament reflex privind uzul de armă, precum şi cu privire la modul de reacţie în astfel de situaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *