9.07.2016

Ajută o familie defavorizată să meargă mai departe! Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!

Pe 10 septembrie, începând cu ora 12:00, la MaxFun din AFI Palace Ploiești, va fi organizat evenimentul caritabil White Party, prin care o familie dezavantajată social din Ploiești, înscrisă în programul Centrului de Zi pentru Copii si Familii Casa ALEXANDRA, proiect al Organizației Umanitare CONCORDIA, va beneficia de suport pentru un viitor mai bun.
 
Pentru că AFI Palace Ploiești dorește să continue planurile de susținere a comunității locale și să promoveze acțiunile cu scop umanitar, acest eveniment vine în sprijinul unei familii formată din 8 membri, dintre care 3 adulți și 5 minori, cu vârste cuprinse între 2 și 17 ani, care locuiesc în două camere sărăcăcioase. Tatăl muncește ca zilier, iar singurele venituri ale familiei sunt alocațiile de stat și indemnizația de handicap a mamei, adică 272 lei. Doar mezina familiei merge la școală și este înscrisă în programul Centrului de Zi Casa ALEXANDRA, frații ei abandonând studiile din cauza lipsurilor materiale. Pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale acestei familii există o nevoie uriașă de bani pentru reabilitarea și văruirea pereților, reabilitarea acoperișului, dușumea sau linoleum, mobilier, un aragaz și un frigider, pentru un minim de trai decent.
 
Toți cei care vor să susțină acest caz sunt invitați să vină alături de cei dragi, îmbrăcați în ținute de culoare albă, la petrecerea tematică White Party și, în schimbul unui bilet de 75 de lei, copiii vor avea acces la toate jocurile din locație, acces gratuit la bowling și biliard & baby area, vor putea participa la concursuri de karaoke sau la sesiuni de codițe împletite, face painting și vor avea parte de o serie de momente speciale. Mai mult decât atât, toți invitații se vor bucura de o prezentare de modă specială intitulată „Războiul Generațiilor“, iar doamnele vor fi răsfățate cu sesiuni de make up, hairstyling și hand massage pe culoarul LEGO- Noriel.
 
Biletele pot fi achiziționate de la birourile administrative ale centrului comercial și în ziua petrecerii începând cu ora 12:00, la intrarea MaxFun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *