9.04.2016

Campania “Ajuta un copil din Ploieşti “este suspendată (oficial).

Incepand cu data de 2 iunie 2016 , Campania “Ajuta un copil din Ploieşti “este suspendată (oficial).



În perioada iunie 2015 – mai 2016 pe raza mun. Ploieşti a avut loc Campania social – umanitară " Ajuta un copil din Ploieşti ".

Timp de 11 luni, iniţiatorii campaniei au făcut zeci de donaţii familiilor nevoiaşe din Ploieşti, donaţii primate de la ploieşteni, sponsori şi din propriile buzunare.
Au fost ajutate 10 familii, care au primit de la iniţiatorii de drept Info Ploieşti City, CS Dinamo Victoria Ploieşti, d-na Ileana Chiosila şi Penitenciarul Ploieşti, pachete cu mâncare, dulciuri, hăinuţe şi jucării de Sărbători.
Pe data de 18 decembrie 2015, iniţiatorii Campaniei “Ajuta un copil din Ploieşti “au reuşit să strângă donaţii, în formă de 220 pachete, pentru spectacolul umanitar “Moş Crăciun ajuta un copil din Ploieşti “, priminind şi ajutorul Winmarkt Ploieşti, care au donat vouchere de cumpărături şi au pus la dispoziţie esplanada pentru spectacol, plus diferite servicii, printre care spaţiu pentru artişti, protocol, etc.

Info Ploieşti City, CS Dinamo Victoria Ploieşti, d-na Ileana Chiosila şi Penitenciarul Ploieşti au fost cei care au reuşit să readucă zâmbetul pe buze, optimism şi încredere unor familii nevoiaşe din Ploieşti.
Începând cu luna mai 2016, aceasta a fost suspendată din cauza altor interese, care nu ţin de iniţiatori, fiind o tentative de a fi “confiscata “de anumiţi oameni care nu au avut şi nu au nici o legătură directă cu “Ajuta un copil din Ploieşti “.

De ce a fost suspendată?
La întrebarea asta am răspuns de 2 ori.
În urma evenimentelor din perioada 6-8 mai 2016 şi imediat după acestea, unele persoană s-au autopropus ca iniţiatori ai Campaniei “Ajuta un copil din Ploieşti “, fără a avea dreptul (moral) să folosească denumirea campaniei fără acordul nostru şi fără a specifica clar... numele iniţiatorilor.

Campania “Ajuta un copil din Ploieşti “nu mai există.
Proiectul “Ajuta un copil din Ploieşti “nu mai există, Campania fiind suspendată pe termen nelimitat, deşi au fost unele persoane care şi-au “asumat “Campania, credem că iniţiatorii direct sau indirect şi-au atins scopul.
Începem cu luna mai 2016, campania social-umanitară mai sus amintită, îşi declina orice acţiune de binefacere.
Cine a stat la baza Campaniei “Ajuta un copil din Ploieşti “?
La începutul lunii iunie 2015 , Gabriel Dima (manager şi redactor şef Info Ploieşti City) împreună cu domnul Radu Teodorescu (Preşedinte CS Dinamo Victoria Ploieşti) au pus la punct detaliile unei campanii social-umanitare denumite “Ajuta un copil (nevoiaş) din Ploieşti “, apoi după o săptămână în care proiectul a fost pus la punct, am reuşit să găsim primii parteneri.
Parteneri de încredere, parteneri care pe lângă timpul pierdut, bani, stress, nervi au reuşit să rămână alături de noi până la sfârşit.
Mai mult... şi-au mobilizat prietenii şi au încercat să mobilizeze alţi ploieşteni, punctual culminant al Campaniei a fost în luna decembrie atunci când la spectacolul umanitar “Moş Crăciun vine pentru un copil din Ploieşti “, am donat 220 de pachete cu dulciuri copiilor, iar după câteva zile, am donat pachete complete de Crăciun, celor 10 familii prevăzute în proiect.

Cele de mai sus, reprezintă doar un rezumat al acţiunilor noastre.

Cei care nu au participat efectiv la Campania “Ajuta un copil din Ploieşti “nu-şi pot atrage laudele, pentru că nu au fost de la început alături de noi.

Despre ce a însemnat Campania “Ajuta un copil din Ploieşti “şi toate acţiunile acestei campanii găsiţi aici:
https://www.facebook.com/Ajuta-un-copil-din-Ploiesti-1481162672195415/?fref=ts
Campania “Ajuta un copil din Ploieşti “
A fost organizată şi susţinută de la început până la sfârşit de Info Ploieşti City, CS Dinamo Victoria Ploieşti, d-na Ileana Chiosila şi Penitenciarul Ploieşti impreuna cu câţiva parteneri de încredere: HAD Security, Casa de Evenimente, DJ Kabal, Winmarkt, Reci şi Calde, Magazinul " Paradisul Naturist ", E-Media Creation, Funtastic Fiesta, Kiru Sport, FC Petrolul Ploieşti, Casa Bolgiu (o perioadă de 4 luni), Fitness Club Nico, Max Gym şi Poliţia Locală Ploieşti.
Pe lângă parteneri şi sponsori, am avut constant alături de Campanie trupele Dia Fan şi Elite Dance School, artiştii Luciana Matei şi Eduard Stoica.

Partener media VP TV.
Suport foto Andrei Graţie şi Tazzy. Primele cazuri ale campaniei au fost propuse de ASSC Ploieşti datorită domnului Raul Petrescu.
Mai mulţumim: Tareq (Jordan House), Cristi Vlad, Tymbarkt , Romania Actualitati si Organizatiei Umanitare Concordia Romania ...
Presupunem că unele persoane vor înţelege (acum) cine a iniţiat campania şi de ce, (moral) nu au voie să folosească numele campaniei fără acordul iniţiatorilor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *