9.28.2016

Chiru s-a întors în “haită “.



Daniel Chiriţă “Chiru “, în vârstă de 42 ani s-a alăturat grupării Petrolul Ploieşti, astfel revenind alături de “lupi “, în tentativa “găzarilor “de a reveni cât mai repede în Liga 1.
Daniel Chiriţă a început antrenamentele cu echipa, urmând ca în curând să apară printre titulari.
Sezonul trecut “Chiru “a evoluat pentru echipa CS Ştefăneşti (Liga a III-a), însă ultima apariţie pe teren, a avut-o în Superliga B Prahova, la echipa sa... CS Petrolul ’95 Ploieşti.

” Am fost sunat de Cristi (nr Cristi Vlad, pre
ședintele Petrolului), acum două zile, am acceptat pe loc, vin să ajut Petrolul, nu am vreo pretenție financiară. Abia aștept să retrăiesc atmosfera de pe Ilie Oană.De două zile mă pregătesc cu echipa sub comanda lui Tăvi Grigore, fizic stau foarte bine și sper că pot ajuta Petrolul cât mai mult timp” a declarat Daniel Chiriță pentru site-ul, www.sportonlineph.ro.

 Căpitan şi antrenor-jucător la Naţională Artiştilor.
Pentru a se menţine în formă, Chiru a fost ani la rând căpitan şi antrenor-jucător în naţională artiştilor a României, devenind campion mondial cu aceasta.
S-a înscris într-un concurs pe care revista Men’s Health.

Daniel Chiriţă, şi-a menţinut forma fizică la o sală de fitness şi de curând s-a la un concurs al cunoscutei reviste Men’s Health.
Revista caută „coperta lunii februarie 2017”.
Daniel Chiriţă s -a născut la data de 24 martie 1974 la Ploieşti, câştigat în tricoul “găzarilor “Cupa României în anul 1995  şi titlu de campion naţional cu Rapid Bucureşti (în anul 1999).
Chiru a mai jucat la: Universității Craiova, FC Naţional, Sahtior Donetk, Metalist Harkov, Stal Alcevsk, UŢA Arad, CSM Ploieşti, AFC Filipeştii de Pădure.
În 2010, s-a întors pentru puţin timp în tricoul echipei Petrolul Ploieşti, cu “lupii “promovând în prima ligă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *