9.16.2016

EXCLUSIV . Ziua fitnessului european a avut loc la Fitness Club Nico Ploieşti.



Joi 15 septembrie a.c., în incinta sălii de fitness, Fitness Club Nico Ploieşti a avut loc Ziua Fitnessului European, zi care a făcut parte din Săptămâna Sportului European.
A fost o zi plină de surprize, mişcare, distracţie, condimentata cu ore intensive de pilates, circuit aerobic, bootcamp şi în special Freestyler Cardio Tone şi Nirvana Fitness (cursurile “vedetă” de la Fitness Nico).
Pe lângă toate acestea, au fost şi clase dedicate educaţiei fizice pentru copii, clase care vor fi permanent în programul sălii de fitness.

Clasele de educaţie fizică se vor desfăşura în fiecare miercuri şi sâmbăta.
Detalii şi înscrieri la telefon: 0735862319.

Premii pentru toată lumea.

Toţi participanţii la evenimentul de joi, au fost premiaţi ci diplome de participare şi tricouri din partea Fitness Club Nico.

Săptămâna europeană a sportului, ediţia a 2 a (10 – 17 septembrie).

Săptămâna europeană a sportului, s-a aflat la cea de a 2 a ediţie şi a fost organizată, în 27 judeţe şi de doamna Aurelia Suciu respectiv Federaţia Romana Sportul pentru toţi.

Eveniment sportiv co-finanţat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Astfel, în Bucureşti cât şi în cele de judeţe (Prahova, Botoşani, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Harghita, Iaşi, Mehedinţi, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Vaslui, Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Constanţa, Harghita, Ilfov, Maramureş, Neamţ, Suceava Vâlcea, Arad, Bacău, Galaţi, Gorj şi Olt, au fost organizate competiţii de: tenis, tir cu arcul, Mountain Bike, fitness-aerobic, volei, handbal, atletism, drumeţie, ciclism, cros, înot, fotbal şi şah, dar şi la alte activităţi fizico – sportive la iniţiativa locală, ideea principală a ŞES fiind chiar descentralizarea şi implicarea comunităţii.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *