9.22.2016

Gimnastele de la CSM Ploieşti medaliate la „Trophy Iaşi”!

Gimnastele de la CSM Ploieşti au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Turneul Internaţional „Iaşi Trophy”, alături de alte cluburi din Baia Mare (2), Târgu Mureş, Bucureşti (2), Iaşi, Chişinău (2) Kiev (2) şi Odessa. Toate cele şase sportive pregătite de Liliana Băescu (coordonator) şi Simona Puiu (antrenor) au avut evoluţii foarte bune şi au reuşit să urce pe podiumul de premiere.
Cum era de aşteptat, Denisa Stoian (2003) a fost la înălţime şi a reuşit să se impună la nivel de junioare la toate cele patru obiecte la care a concurat: cerc, panglică, măciuci şi coardă.
În competiţia gimnastelor născute în 2004, Miruna Ciocîrlan s-a impus în concursul de la măciuci şi a venit a doua la coardă, iar Daria Motângă a ocupat locul al II-lea la măciuci.
La „2005”, Gabriela Constantin a ocupat poziţia secundă atât la coardă, cât şi la măciuci.
La categoria de vârstă 2006, Sabina Enache s-a întors acasă cu două medalii de bronz, obţinute la cerc şi panglică, iar Anisia Drăgan a ocupat locul al II-lea la panglică şi locul al V-lea la cerc.
Gimnastele de la CSM Ploieşti se pregătesc, acum, pentru Campionatele Naţionale rezervate Senioarelor şi Junioarelor, ce vor avea loc în perioada 5-7 octombrie, la Bucureşti.
Apoi, va urma Cupa României, din 2 noiembrie, pentru care Miruna Ciocîrlan este deja calificată şi se speră ca şi Denisa Stoian şi Livia Harcan să-şi câştige dreptul de a participa.

sursa:CSM PLOIESTI



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *