9.10.2016

Liviu Marin a fost invitat la emisiunea “Generaţia lui John “.


Vineri seara, în cadrul emisiunii “Generaţia lui John “, prezentată de John Cristea, pe Prahova Tv, a fost invitat unul dintre cei mai buni profesori din Ploieşti, Liviu Marin, Liviu fiind de altfel şi un bun artist local.
“Profesor, artist ,sot şi... tata “, Liviu Marin a vorbit cu John Cristea, despre educaţia şcolară, elevi, tineri şi ce trebuie schimbat atât pe plan şcolar cât şi în viaţa de zi cu zi, a tinerilor.
Pentru a “detensiona “atmosfera şi a se scăpa de emoţii, realizatorul emisiunii l-a “provocat “pe domnul profesor la un “joc “numit “Aş vrea/n-aş vrea”... un joc prin care John Cristea i-a adresat câteva întrebări...
Liviu Marin nu se limitează doar la salariu de profesor.
"Nu trebuie să mă limitez doar la venitul de la catedra", a fost una dintre cele mai frumoase fraze spuse domnul profesor în timpul emisiunii.
Timp de aproximativ o oră, au fost abordate mai multe subiecte, despre programa şcolară, materii, emisiunea încheindu-se şi cu câteva acorduri muzicale “live”, ale lui Liviu.
“Dacă nu tragi de ei, tinerii devin nepăsători “este concluzia serii, tinerii din ziua de azi, fiind mai indiferenţi atât la şcoală cât şi în societate.
Reamintim că emisiunea “Generaţia lui John “se afla la cel de al 5 lea sezon şi poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 19.00, doar pe Prahova TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *