9.01.2016

Punct de vedere, Costin Cana (fost Vicepreşedinte PRU Prahova. “Manifest ANTI – PRU . Daţi sigla jos domnilor politicieni. Nu va mai folosiţi de un adevărat patriot al României ! “



“Miercuri în România s-a sărbătorit Ziua Limbi Romane, perioada în care falşii naţionalişti şi-au arătat adevărata valoare!
Unde vă este demnitatea şi onoarea, domnilor?
La început m-am alăturat bucuros acestui proiect de ţară, crezând că Partidul România Unită, va propune o alternativă la toată clasa politică din România, după cum trâmbita Bogdan Diaconu la toate întâlnirile noastre.
Însă nu a fost aşa, PRU o să ajungă dintr-un partid de oameni oneşti, o grupare a tuturor trădătorilor de ţară. Din PRU au plecat oamenii care au tras în campania electorală şi au venit tocmai cei care erau atacaţi în campanie, adică o bună parte a cozilor de topor din politică.
Astfel PRU o să devină PHU (Partidul Hoţilor Uniţi) şi am să vă dau câteva exemple: - Marius Manolache (deputat/venit de la PSD) – cercetat de DNA pentru fals în acte, iniţiator al unor legi care urmăreau să pună botniţa Justiţiei; - Cristian Rizea (deputat/PSD) – trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă; luare de mită şi spălare de bani - - Constantin Popă (senator/PPDD- UNPR – PMP) – cercetat de Parchetul General după ce un agent de poliţie a depus plângere împotriva lui, pentru ultraj, acuzându-l că l-a lovit chiar în sediul Poliţiei Buzău, după ce a amendat-o pe fiica senatorului; - Mario Caloianu (PPDD- UNPR – PMP) – anchetat de DIICOT pentru spălare de bani.
 Astfel PRU şi-a pregătit funia, urmează peste puţin timp şi săpunul. Acest popor este satul de umilinţă celor ce s-au perindat prin guverne, de “strategiile acestora” de a promite şi a uita imediat ce pun mâna pe putere. România are nevoie de lideri care să adune aceste popor şi să-i unească, de lideri care care să respecte toate categoriile sociale şi în special tineri ce vor fi viitorul României.
Costin Cana – fost vicepreşedinte PRU Prahova şi fost candidat la Primăria comunei Berceni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *