9.05.2016

Şi la Saturn a început “Litoralul pentru toţi “. Foto-reportaj.



Şi în staţiunea Saturn a început litoralul pentru toţi!  Odată cu programul “Litoralul pentru toţi “, avem parte şi de o surpriză, totodată au început să se închidă hotelurile ca de exemplu Hotel Prahova Saturn şi Hotel Mureş.
Deşi Hotelul Mureş (de 2 stele) a făcut rezervări până pe data de 16 septembrie acesta s-a închis de pe data de 31 august.
Turiştii care au făcut rezervări la acest hotel fiind plimbaţi şi redistribuiţi către alte hoteluri dar fără să “dai ceva “nu se găseşte nici o cameră liberă.

În staţiunea Saturn au scăzut preţurile.
Începând cu data de 1 septembrie, în staţiunea Saturn au scăzut preţurile exemplu (relevant) este la Hotel Balada, un hotel de trei stele, la care o cameră dublă costă 180 lei/noapte, iar la peste 3 nopţi preţul este cu discount 150 lei/noapte.
Tot la “Balada “un apartament costă 280 lei/noapte, respectiv dacă te cazezi mai mult de 3 nopţi, preţul este 250 lei.
În plin sezon estival preţul unei camere duble a fost de 240lei, iar un apartament 300 lei.

Condiţiile sunt foarte bune vis. - a - vis de numărul de stele!
În preţul biletului turiştii au acces la piscina hotelului, între orele 8.00 - 19:30, preţurile la barul hotelului destul de accesibile: O apă minerală/plata la 1.5 l - 4.50 lei, 50 ml (votcă sau cognac (5 stele) - 6 lei, băuturile răcoritoare la 0,5 - 5 lei.
Hotelul Balada este situat la doar 2 minute de plajă.
Parcarea nu este gratuită.
Singurul lucru care nu este oferit în preţul cazări este parcarea, aceasta costă 12 lei/zi.

În perioada 1 – 4 septembrie, în Saturn au fost peste 2000 de turişti, dintre aceştia au predominant moldovenii de peste Prut dar au fost şi străini.
“Am avut plăcerea să vorbesc cu o doamnă din Cehia care era foarte încântată de serviciile hotelului în care am fost cazat dar dezamăgită de plajă din cauză că nu prea există coşuri de gunoi, iar majoritatea lasa ceea ce au consumat pe plajă...”



Text:Remus Heretoiu (redactor - colaborator Info Ploiesti City )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *