9.29.2016

Tricolorul LMV Ploieşti va participa la Kaman Cup

Echipa de veterani a clubului Tricolorul LMV Ploieşti a plecat în Polonia, pentru a lua parte la un puternic turneu internaţional: „Kaman Cup”. Ajuns la ediţia a cincea, turneul este organizat de clubul SS Kaman, urmând să aibă loc în municipiul Ostrołęka, aflat în apropiere de Varşovia.
Echipa ploieşteană este singura reprezentantă a României la competiţia din Ostrołęka şi va avea următoarea componenţă: Alecse Dacian (căpitan), Anton Marian (jucător şi antrenor), Mocanu Daniel, Vasile Florin, Georgescu Mihail, Şerban Mihai, Ştefurac Marius, Marinescu Mădălin, Mateescu Marian. Lotul va fi completat de polonezul Dariusz Zawadsky, în vârstă de 45 ani.
Tricolorul LMV Ploieşti va lua parte la categoria +40 de ani, la care mai sunt înscrise încă nouă echipe: Kaman Volley, Pyrys-Bud Ostrołęka, Intermarine Gdansk (Polonia), Sankt Petersburg (Rusia), Kuro Aparatura Vilnius (Lituania), Cerno More Varna, Radomir (Bulgaria), Dinamo Tiraspol (Republica Moldova), Madona (Letonia).
Anul acesta, Tricolorul LMV a câştigat turneul de casă, organizat în luna aprilie, după care, în luna mai, s-a situat pe locul al patrulea la o competiţie desfăşurată în Bulgaria, la Varna.

sursa: http://tricolorullmvploiesti.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *