9.05.2016

Un fost candidat la Primaria Ploiesti a depus plangere penala impotriva Nicoletei Craciunoiu ( director executiv la directia economica a Primariei Ploiesti ) si la adresa a trei primari .




 Luni , fostul candidat independent la functia de primar al mun.Ploiesti ,  Marius Fenichiu a depus
 o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție impotriva a trei  trei primari din Ploiești și la adresa directorului  economic al Primăriei, Nicoleta Crăciunoiu. 
Marius Fenichiu ,  a depus plângerea  la DNA, în calitate de simplu cetățean fiind sătul de problemele din Ploiesti . 
Fostul candidat ii acuza pe cei in cauza ca se fac vinovați de abuz și neglijență în serviciu .
Cei 4 sunt : Nicoleta Craciunoiu   ( director executiv la directia economica a Primariei Ploiesti ) , fostii primari Iulian Teodorescu si Cristian Ganea respectiv actualul Primar,Adrian Dobre .

" La fel ca mulți alți ploieșteni, m-am săturat de spectacolul mediatic pe care ni-l servesc de luni bune atât primarul neales, dar închipuit al Ploieștiului, Nicoleta Crăciunoiu, cât și de fostul și actualul conducător formal al Primăriei Ploiești, acompaniați de cele mai multe ori în stilul galeriilor echipelor de fotbal, de către partidele cărora le aparțin. Întrucât pare că nici presa și nici perspectiva unui vot negativ la apropiatele alegeri parlamentare nu-i mai impresionează, poate umbra legii îi va determina să ia în serios problemele cu care noi ploieșteni ne confruntăm și să asume fiecare responsabilitatea funcției publice exercitate.
De aceea, așa cum anunțasem deja, astăzi am depus plângere împotriva celor din cauza cărora Ploieștiul a ajuns poate în cea mai deplorabilă stare din ultimii 27 de ani."

 „Le-am făcut plângere la DNA Nicoletei Crăciunoiu, lui Iulian Teodorescu, lui Cristian Ganea și lui Adrian Dobre pentru exercitarea abuzivă a funcției, în calitate de simplu ploieștean. Ca să nu mă refer la toate deciziile pe care Nicoleta Crăciunoiu le ia discreționar, fac referire doar la CSM, pentru că aici este cel mai elocvent. A declarat public că a făcut plățile ilegale din ianuarie până în aprilie și că nu trebuia să le facă, iar apoi nu a mai vrut să semneze. Dar a recuperat prejudiciul dacă le-a făcut ilegal? Trebuia să dea banii înapoi la Primărie. Iar dacă le-a făcut legal, atunci în înseamnă că este ilegal ce face acum, că nu face plățile. Adică nu știe, nu e capabilă să își îndeplinească atribuțiile și nu are ce căuta în acel post." a declarat pentru www.ziarulincomod.ro , Marius Fenichiu .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *