marți, 27 septembrie 2016

Winmarkt organizează o nouă ediţie a „Târgului de Oferte Educaţionale”O noua ediţie a „Târgului de Oferte Educaţionale se va desfăşura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, în centrului comercial Winmarkt Ploieşti. Cu această ocazie, părinţii pot alege cele mai interesante oferte de petrecere a timpului liber pentru copiii lor prin continuarea activităţilor educative şi după programul de şcoală. 
„Târgul de Oferte Educaţionale” se adresează părinţilor şi copiilor între 0 - 14 ani şi  reuneşte la etajul 1, zona pasarela nouă, cele mai importante after school – uri şi centre educaționale din Ploieşti.
În cadrul acestei ediţii vor fi  prezente centre de limbi străine, şcoli de actorie şi teatru, cluburi de muzică, dans, pictură, sport şi din multe alte domenii de activitate, totul într-un loc propice ce le permite interacţiunea directă cu părinții, prezentarea de oferte și servicii destinate copiilor.
Evenimentul are drept scop realizarea unei campanii de informare adresată părinţilor, în mod special asupra posibilităţilor pe care le au pentru alegerea centrului educaţional potrivit pentru copilul lor sau de after school, cursurilor de limbi străine, dans, muzică şi teatru.
Printre invitaţi şi participanţi la acest eveniment se numără Almo New Learning Concept, Clever Children, Heat Music Talent, Ma Bebe, Fitness Nico,  Compania de teatru Ancuţa, Casa de Cultură I.L Caragiale, Şcoala de Arte Vox Apollo Ploiesti, Fundaţia Umanitară Concordia, Dinamic Kids, Casa de Balet, Centrul Familia Ta şi multe altele.
Sâmbătă, 1 octombrie, începând cu orele 10.00, în cadrul Târgului de Oferte Educaţionale vor fi organizate o serie de activităţi pentru copii. Ma Bebe, cel mai mare baby shop din oraş, îi invită pe copii să ia parte la “Caravana cu jocuri” şi îi provoacă să testeze o mulțime de jocuri pentru toate gusturile şi vârstele: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. Activităţile educative continuă cu un atelier de prevenire împotriva incendiilor organizat împreună cu Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova „ Şerban Cantacuzino”.
Cei prezenţi vor avea ocazia să se fotografieze împreună cu mini-maşinile de intervenţie şi să încerce uniformele de pompieri.
Programul târgului: Joi, 29 septembrie: 11.00 – 19.00
                                 Vineri, 30 septembrie: 11.00 – 19.00
                                  Sâmbătă, 1 octombrie: 9.00 – 19.00