10.28.2016

Decizie fără precedent... Suporterii de la Peluză Latină controlează biletele la meciurile de “acasă”.

Joi  seară, liderii suporterilor “lupilor galbeni “din Peluză Latină (Peluza a 2 a), au postat pe pagina de facebook, care aparţine acestei facţiuni, o decizie fără precedent prin care vor susţine AŞ Petrolul 52 Ploieşti: suporterii care au interdicţie de un an, interdicţie impusă de jandarmi, vor controla biletele de acces la meciurile de “acasă “ale lupilor galbeni „Ilie Oană” pentru a ajuta gruparea ploieşteana şi datorită faptului că la meciuri, astfel se vor evita situaţiile neplăcute în care anumite persoane pătrund în stadion fără bilet de acces.
Conţinutul comunicatului Peluzei Latine:
 “Cu toţii ne-am bucurat de afluenţa de spectatori de la primele meciuri de pe stadionul Ilie Oană, un număr cu care nu se pot mândri nici primele clasate din Liga I la meciurile de acasă, în schimb au fost foarte multe persoane care au intrat pe stadion fără bilet de acces, lucru care aduce un prejudiciu pe plan financiar clubului.
Vă aducem la cunoştinţă că accesul în stadion se face pe baza biletului de acces sau a abonamentului achiziţionat la începutul campionatului, în acest fel susţineţi financiar clubul de fotbal Petrolul Ploieşti.

De asemenea, de la începutul campionatului şi până în prezent, un număr de 9 membri din Peluză Latină au primit interdicţia de a mai intra pe stadion pe o perioadă de 1 an din diverse motive invocate de către Jandarmeria Română.

Pentru a evita situaţiile neplăcute în care anumite persoane pătrund în stadion fără bilet de acces, Peluza Latină a decis ca membri interzişi pe stadion să controleze, alături de firma de pază, biletele de acces în stadion la intrarea de la Tribună a II-a şi Peluza Latină (Peluza 2), purtând veste inscripţionate „Ticketing”.

Facem un apel către suporterii interzişi pe stadion din celelalte sectoare ale stadionului să ne ajute pentru a putea acoperi şi intrările în stadion de la Peluză 1, Tribuna 0/1 şi Loje.

Peluza Latină, înainte!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *