10.23.2016

Egal in noroiul din "parc". Tricolorul Breaza-Petrolul Ploiesti 1 -1

După opt victorii consecutive, Petrolul s-a încurcat, sambata , la Breaza, în faţa unei formaţii care a rezistat asalturilor „lupilor” şi, cu ceva mai multă şansă, a reuşit să fure un punct la care probabil puţini sperau înaintea jocului.
Aşa cum îi stă bine formaţiei care domină campionatul, Petrolul a început meciul în terenul advers, iar în primul sfert de oră a avut cinci situaţii de a deschide scorul, de fiecare dată în urma unor şuturi de la limita careului „mare” advers. Seria a deschis-o eroul meciului de la Băicoi, I. Dumitrescu, al cărui şut de la 15 metri, uşor lateral dreapta, a fost reţinut cu siguranţă de Iscru (5). Portarul gazdelor avea să arate aceeaşi „priză” bună la următorul atac petrolist, finalizat de Niţescu, tot cu un şut din interiorul careului de „16 metri” brezean (6). Minutul şi faza, pentru că, la atacul următor, Cl. Tudor a primit la 14 metri de poartă, a preluat, dar a fost contrat în momentul unui şut pe care „scria” gol (7). Iar ofensiva ploieşteană a continuat, Niţescu (11) şi Velisar (15) şutând cam din aceeaşi zonă, de la 14 metri uşor lateral stânga, la colţul scurt, pe lângă poartă.

Abia în minutul 20, echipa lui Florin Stăncioiu a oferit prima replică serioasă, gemenii George şi Ionuţ Oprea conlucrând pentru un şut al celui de-al doilea, de la 15 metri, puţin pe lângă bara din dreapta lui Chiş. „Lupii” s-au întors imediat în atac, iar Niţescu a centrat pentru I. Dumitrescu, a urmat o preluare a mijlocaşului şi un lob din 4 metri, peste Iscru, ieşit la blocaj, dar pe lângă poartă (22). Şi tot aripa Petrolului a avut şi următoarea şansă fix când s-a împlinit o jumătate de oră din meci, I. Dumitrescu pătrunzând pe dreapta şi şutând, din unghi, în plasa laterală a porţii gazdelor (30).



Continuare aici : http://republicanii.ro/sport/17684-nesansa-in-noroi-tricolorul-breaza-petrolul-ploiesti-1-1-0-0.html

sursa:Republicanii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *