10.31.2016

Lupii la primul egala "acasa" .AS Petrolul 52 Ploieşti – AFC Băneşti-Urleta 0-0

foto : Cristian Stavri
Sambata , dupa amiaza , Petrolul a pierdut primele puncte pe teren propriu în acest sezon, în derbiul cu AFC Băneşti-Urleta. Meciul s-a terminat nedecis, 0-0, un scor care, însă, nu reflectă întru-totul modul în care s-au derulat ostilităţile, în condiţiile în care elevii lui Tavi Grigore s-au jucat, efectiv, cu ocaziile pe parcursul celor 90 de minute.
Puţină lume, undeva până în 2000 de oameni, a venit pe „Ilie Oană” pentru a vedea derbiul dintre AS Petrolul 52 şi AFC Băneşti-Urleta, meci considerat de către specialiştii fotbalului judeţean ca fiind adevărata piatra de încercare, de până acum, pentru elevii lui Octavian Grigore. Şi pe bună dreptate, pentru că Băneştiul părea o echipă destul de solidă, cu mulţi jucători având experienţă la acest nivel şi cu pretenţii oarecum justificate pentru a încerca ceea ce n-a mai reuşit nimeni în acest sezon, adică să plece neînvinsă de pe „Ilie Oană”.
Iar startul confruntării a justificat, într-o anumită măsură, aşteptările, pentru că vizitatorii au fost cei care au trecut primii pe lângă deschiderea scorului, la şutul lui Ilioiu (17), expediat de la 22 de metri, atunci când transversala l-a salvat pe Marinică. Paradoxal, faza a dus şi la prima mare ocazie a petroliştilor, pentru că, pe contraatac, Ilie Dumitrescu a ajuns faţă în faţă cu Cojocaru, însă portarul oaspeţilor, ieşit la 14 metri, a reuşit să pareze salvator.  


CONTINUARE : 

sursa:SportOnlinePh.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *