10.06.2016

RONTZY invită copiii în Vestul Sălbatic, la expoziția „Wild West Kids” de la Ploiești Shopping City



Începând de miercuri , 5 octombrie, până pe 2 noiembrie, Ploiești Shopping City găzduiește expoziția Wild West Kids”, dedicată copiilor cu vârste între 5 și 12 ani. Inaugurată cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, prima zi de expoziție a reunit 400 de copii dornici de o aventură fascinantă în Vestul Sălbatic.

Cei mici au fost întâmpinați de RONTZY și de echipa Wild West Kids cu un curs interactiv de 45 de minute. În cadrul acestuia, prichindeii au fost conduși pe un traseu special amenajat pentru a afla detalii despre activitățile și despre modul de viață din Vestul Sălbatic.

Înainte de începerea aventurii, cei mici s-au costumat în cowboy și indieni. Intraţi în noile roluri, copiii au început o călătorie inedită într-un oraș din deșert, căruia i-au descoperit obiceiurile și modul de organizare. Apoi, experienţa interactivă a continuat cu aventura căutării aurului din mină. Cu metalul prețios găsit, cei mici și-au putut cumpăra cai pentru a participa la cunoscutele curse din Vestul Sălbatic. Pentru curaj, au primit insigne și și-au povestit experiența în jurul focului de tabără, unde au învăţat cântece la muzicuță.

Traseul micilor aventurieri a continuat până în Satul Indienilor. Aici, copiii au intrat într-un cort tradițional pentru a afla informații despre civilizația indiană și au dansat în jurul focului.

Pe toată durata aventurii în Vestul Sălbatic, prichindeii s-au duelat cu bandiții și şi-au făcut poze cu amuzantele afișe Wanted”, singuri sau împreună cu părinții. La final, toți copiii au primit diplome. Pe tot parcursul turului, cei mici au fost supravegheați de ghizi specializaţi care au răspuns tuturor întrebărilor.

Expoziția „Wild West Kids” va face un tur național și este pentru prima dată în Prahova. Intrarea se face pe baza unei rezervări în avans, în intervalul orar 12:00 – 20:00. Programările pot fi făcute la Biroul de Informații al Ploiești Shopping City, la numărul de telefon 0751 043 178 sau prin e-mail la adresa office@ploiestishoppingcity.ro.

Biletul pentru expoziția Wild West Kids” costă 10 lei/ copil. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 lei/ copil.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *