luni, 3 octombrie 2016

Un tanar din Ploiesti a fost retinut pentru spargerea unui magazin .

foto:citynews.ro
În timp ce efectua activități specifice de patrulare în zona de nord a municipiului, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.40, un echipaj aparținând Poliției Locale Ploiești a observat, pe strada Arinului, cum o persoană de sex feminin se afla într-o vădită stare de agitație.
Aceasta a relatat faptul că, în urmă cu câteva momente, un tânăr a spart geamul magazinului unde este vânzătoare, sustrăgând câteva pachete de țigări, după care s-a facut nevăzut.
În urma verificărilor efectuate în zonă, polițiștii locali l-au identificat pe numitul P.L., de 30 ani, cu domiciliul în Ploiești, care a încercat să se îndepărteze în fugă, neconformându-se somației de a se opri. Din cauza faptului că individul avea manifestări violente, a fost necesară imobilizarea și încătușarea acestuia.
Polițiștii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, asupra bărbatului găsindu-se pachetele de țigări sustrase din magazin. Persoana în cauză și bunurile respective au fost predate lucrătorilor Secției 2 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor.