10.20.2016

Victorie lejera la Piatra Neamt . VCM LPS Piatra Neamț – Tricolorul LMV Ploiești 0:3 (16:25, 18:25, 18:25)

Tricolorul LMV Ploiești a evoluat, în această seară, pe terenul formației VCM LPS Piatra Neamț, în etapa a II-a din Divizia A1 la volei masculin. După succesul în patru seturi cu Volei Club Caransebeș, din Sala „Olimpia”, din debutul campionatului, jucătorii pregătiți de antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au realizat o adevărată demonstrație de forță la Piatra Neamț, câștigând în minimum de seturi, în 74 de minute.
Tricolorul LMV a început în formula Hiroshi Centelles, Florin Voinea, Jose Carrasco, Kostiantyn Zhylinskyi, Kostiantyn Riabukha, Windson Ferreira – Goran Skundric. De menționat că Aleksandar Milivojevic nu a fost prezent, deoarece s-a accidentat la meciul cu Volei Club Caransebeș, urmând să absenteze circa 2-3 săptămâni.
În prima parte a setului inaugural, ambele echipe s-au aflat la conducere, având avantaj de câte două puncte, dar Tricolorul LMV a ajuns la timeout-ul tehnic în frunte, scor 8:6. Gazdele au revenit la conducere, prin trei puncte la rând, dar elevii antrenorilor Stancu și Marinescu au readus lucrurile la normal, iar de la 12:12 s-au desprins, printr-un parțial de 9:3. Și nu s-au oprit aici, încheind actul cu scorul de 25:16, în numai 21 de minute de joc.
Tricolorul LMV s-a desprins mult mai devreme în setul secund, de la 5:5, tabela indicând 13:5 pentru echipa vizitatoare. VCM LPS Piatra Neamț a încercat să revină, după un parțial de 8:4, însă Tricolorul LMV, la care a intrat și căpitanul Cosmin Ghimeș, a gestionat perfect partea finală a actului, impunându-se cu scorul de 25:18, în 25 de minute.
Setul al treilea a fost, de asemenea, la discreția echipei din Ploiești, care s-a distanțat la 4:2, respectiv 8:4. Echipa nemțeană a redus diferența, scor 8:6, însă Tricolorul LMV a răspuns, printr-un parțial de 6:2, iar scorul deja începea să capete proporții. Antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au profitat de ocazie, menajându-și dintre titulari, intrând, în a doua parte a setului, Andrei Grigoraș, Cosmin Ghimeș și Vladan Aleksic.
Chiar dacă s-au apropiat, la un moment dat, la trei puncte (scor 19:16), gazdele nu au pus în pericol succesul Tricolorului LMV, care a încheiat setul cu scorul de 25:18, după 28 de minute, bifând a doua victorie din campionat și alte trei puncte în clasament.
Pentru Tricolorul LMV urmează, sâmbătă seară, o nouă reprezentație în campionat, de data aceasta, pe teren propriu, în Sala „Olimpia” din Ploiești, cu Știința Bacău, de la ora 18:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *