11.11.2016

Alexandrion Group a revenit langa Petrolul Ploiesti . (foto si video )


Joi seara, in incinta restaurantului Plaisir, Petrolul Ploieşti şi Alexandrion Group au încheiat o noua colaborare, aceasta vizând in primul rand performanta si revenirea grupării ploieştene, in primul eşalon fotbalistic al tarii.
Totodată a fost organizata si o conferinţă de presa, la care au fost prezenţi: Răzvan Vasile (director comercial Alexandrion, Valentin Popescu, director marketing sportiv Alexandrion, Cristi Vlad (Preşedinte executiv AS Petrolul 52 Ploieşti) respectiv Mircea Dridea, Preşedinte de onoare al clubului.
Declaraţii din conferinţa de presa:
“Este o seară mare pentru noi, seară în care anunţăm continuarea parteneriatului nostru cu Petrolul, pentru al treilea an consecutiv! Acest parteneriat este unul deosebit atât pentru societatea Alexandrion cât şi pentru fundaţia cu acelaşi nume cu atât mai mult cu cât Ploieştiul, Prahova, reprezintă casa noastră, a celor de la Alexandrion! În toată această perioadă de trei ani am arătat că suntem un partener de nădejde care susţine tradiţia şi performanţa, chiar dacă acum echipa evoluează la eşalonul al patrulea! Este o promisiune, vom fi alături de până vor reveni în prima ligă!”, Răzvan Vasile.

„Este un moment important, mai ales pentru echipă! Sunt fericit că Alexandrion a ales să continue cu noi şi să ne crediteze drept continuatori ai Petrolului dintotdeauna! Pentru că această mare firmă la nivel local şi naţional a rămas lângă noi reprezintă un mare atu pentru viitor! Aş dori ca şi cei care încă mai au reţineri vizavi de continuitatea firească a Petrolului să ia aminte la acest exemplu cu totul deosebit! Este clar, Alexandrion este prietenul Ploieştiului, al Petrolului! Vrem să-i asigurăm că nu ne vom face şi, implicit, nu-i vom face de râs, niciodată!”, Mircea Dridea.

“Faptul că o firmă atât de mare precum Alexandrion vine lângă Petrolul momentului, confirmă că drumul pe care am plecat este unul corect, aşa cum de altfel ne-am şi propus! Sunt fericit că la un aşa mare eveniment sunt prezenţi alături de noi foşti fotbalişti, oficiali, reprezentanţi ai suporterilor, mass-media!”, Cristi Vlad.
” După cum bine cunoașteți, Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion sunt unu susținător al sportului românesc, susținem mai multe echipe de fotbal, susținem echipe de handbal, dar și alte sporturi, cum ar fi, ciclismul, polo, rugby sau tenis. În ceea ce privește parteneriatul cu Petrolul Ploiești, am început acest parteneriat în anul 2014 și am continuat până în anul 2016.La finele anului 2016, după cum cunoașteți, a fost un moment foarte greu pentru echipa Petrolul. Foarte mulți susținători au plecat de lângă echipă, nu și Alexandrion. Noi am dovedit că suntem un partener de nădejde pe care Petrolul s-a bazat  și astfel, Liga 1 a terminat campionatul cu un număr par de echipe.La momentul acela m-am întâlnit cu oamenii de la Petrolul - pe care mă bucur să-i reîntâlnesc acum - cu care am discutat că, în momentul în care la Petrolul va fi un proiect coerent, Alexandrion Grup va fi același prieten de nădejde, prin vocea președintelui și fondatorului Alexandrion Grup, Nawaf Salameh „, Valentin Popescu.
După scurta conferinţă de presa, a fost organizat un dineu oficial, la acesta participând reprezentanţi ai presei, ai Alexandrion, apropiaţi ai clubului, dar si câţiva suporteri.

Seara s-a încheiat cu aducerea unui tort impresionant, cu siglele celor 2 parteneri (Alexandrion si Petrolul).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *