11.05.2016

COMUNICAT USP . IN ATENTIA PERSOANELOR FIZICE SAU JURIDICE CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATI ECONOMICE IN COMUNA MANECIU, JUDETUL PRAHOVA

Prin prezenta, va aducem la cunostinta si noi, suporterii Petrolului, ca duminica 06 noiembrie 2016, orele 14.00, stadionul “AVANTUL” din comuna Maneciu va gazdui meciul de fotbal din Liga A Prahova dintre echipele “CS AVANTUL MANECIU” si “AS PETROLUL 52 PLOIESTI”.
Avand in vedere numarul mare de suporteri ce sunt asteptati sa asiste la acest meci de fotbal, va recomandam ca in data de 06 noiembrie 2016 sa veniti si Dumneavoastra la stadion pentru a va bucura de un spectacol fotbalistic de inalta tinuta, asta doar in cazul in care va permiteti sa intrerupeti desfasurarea activitatii economice in intervalul 12.30 – 17.00. In cazul in care veti dori sa va continuati activitatea si in acest interval orar va dorim mult succes in afaceri.
Aceasta recomandare are drept scop mentinerea unei stari de buna dispozitie si a unui tonus ridicat prin vizionarea la fata locului a unui spectacol sportiv desavarsit precum si prevenirea obezitatii prin practicarea sportului in general, si a fotbalului in special, lucru ce va duce, cu siguranta, la diminuarea pana la disparitie a actelor de distrugere, furt si violenta sau alte acte de vandalism in comuna Maneciu.
Va multumim anticipat pentru intelegere si va asteptam la meci sa vedeti la lucru una dintre cele mai frumoase galerii ale unei echipe de fotbal din Romania!


UNIUNEA SUPORTERILOR PETROLISTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *