11.07.2016

Marius Fenichiu vs Vasile Cordos ( primar al comunei Maneciu ) .Sau cum tupeul primarului prahovean nu are limite .

Toată lumea ştie ce s-a întâmplat în pauză partidei dintre Avântul Măneciu şi Petrolul Ploieşti, de duminică 6 noiembrie 2016 (Detalii aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2016/11/incidente-la-pauza-meciului-dintre.html)
Pentru că domnul Vasile Cordos ori nu ştie ce s-a întâmplat, ori se face că “ploua “, îi reamintim că pe baza imaginilor primite de presă de la mai mulţi suporteri petrolişti, se poate vedea de unde a pornit conflictul.
Va face cunoscut, încă de la început ca Marius Fenichiu nu are niciun contract politic cu acest site, nu scriem articole la comanda acestuia şi nu îi facem campanie.
Marius Fenichiu, dincolo de “eticheta “politica este un suporter petrolist, care a mers până acum, la toate meciurile echipei disputate în cele 12 etape din Liga A Prahova.
Mai jos puteţi observa mitocănia primarului din Măneciu într-o discuţie cu Marius Fenichiu.
Discuţia de pe facebook este cea reală.

Marius Fenichiu: „Incredibil!!!!! O bandă de golani localnici au atacat mai mulți spectatori ploieșteni cu pietre şi bate, iar jandarmii au intervenit abia după ce golanii au fugit, agresându-i tot pe suporterii petroliști!!!!!”

Vasile Cordoş: „Priviți adevărul, cum spectatori Ploieșteni, pleacă de la tribună repartizată lor, sar gardul pe o proprietate privată și vin la tribună spectatorilor maneceni şi-i provoacă la tulburarea ordinii și liniștii publice.
După cum vedeți, spectatorii maneceni (golani, aşa cum îi numea Fenechiu) au stat liniștiți și nu au răspuns la provocări şi nu au jignit echipa de fotbal Petrolul, care se așezase provocator, în teren în partea tribunei cu spectatori maneceni.
Să vă fie rușine dl. Fenechiu!
Spune-mi cu cine te însoțește, ca să-ți spun cine ești!
Te-am invitat la tribună oficială, ca să stăm împreună cu presa, dar m-ai refuzat fiindcă nu poți sta între oameni civilizați. Păcat!
Felicitări echipele pentru spectacolul din teren.
Mult succes, ambelor echipe în csmpionat!”

Marius Fenichiu: „Tupeul primarului din Măneciu nu are limite! Profitând că are contul restricţionat şi suporterii petrolişti care au văzut meciul nu pot reacţiona la aberaţiile dansului, ceea ce a postat putând fi văzut doar de prietenii dansului, iată ce a scris, după ce o bandă de golani a atacat cu pietre un grup de suporteri petrolişti:


“Relevant “... cum domnul Vasile Cordos vrea să ne mintă pe toţi, fără nici o jenă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *