11.03.2016

Oficialii Petrolului au reacţionat după “comunicatul “apărut înainte de meciul cu Avântul Măneciu.

foto:doarpetrolul.ro


Miercuri un comunicat semnat de Primaria comunei Maneciu si Poliția din aceeasi localitate a”iritat “ suporterii lupilor galbeni .
In acel comunicat , Primaria Maneciu  recomanda societatilor comerciale sa-si suspende activitatea in intervalul orar 12.30 – 17.00 ,  acest fapt  venind in prevenirea faptelor de distrugere, furt şi violenţă sau alte acte de vandalism care au fost înregistrate la meciurile anterioare".
Joi dimineata , în cadrul emisiunii Dimineata cu BB de la  Radio Prahova , Vasile Cordoș, primarul comunei  si-a cerut scuze (public ) pentru acel comunicat .
In cursul zilei de azi ( joi 4 noiembrie 2016 ) , conducerea clubului Petrolul 52 Ploiesti , prin vocea Presedintelui , Cristi Vlad a a transmis un comunicat  prin care condamna atitudinea Primariei Maneciu .
„Considerăm că modul în care s-a pus problema în acea hârtie reprezintă o jignire adresată suporterilor noştri! Nu ştiu unde au văzut cei de la Măneciu acte de vandalism, distrugere, furt şi violenţă la meciurile anterioare, când, din contră, suporterii petrolişti au avut un comportament ireproşabil, în toate deplasările. Cred că, până acum, jocurile Petrolului au reprezentat adevărate motive de sărbătoare pentru localităţile care ne-au găzduit şi aşa ne dorim să fie şi la Măneciu. Nu există absolut niciun motiv ca suporterii Petrolului să fie priviţi drept o ameninţare a liniştii publice”, a precizat Cristi Vlad, preşedintele AS Petrolului Ploieşti, cel care, ulterior formulării comunicatului, a avut o discuţie și cu edilul localităţii Măneciu, Vasile Cordoş. „Am lămurit lucrurile cu domnul primar Cordoş, dânsul recunoscând faptul că a fost o exagerare din partea celor care au redactat documentul. Îşi cere scuze şi mi-a confirmat, chiar, că este un împătimit suporter al Petrolului, aşa încât îi aşteaptă cu braţele deschise pe fanii noştri”, a spus Cristi Vlad .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *