11.28.2016

Tricolorul LMV Ploiesti a castigat în deplasarea de la Dej

Tricolorul LMV Ploieşti a câştigat, sambata după-amiază, partida disputată pe terenul Unirii Dej, în cadrul etapei a 9-a a Diviziei „A1” la volei masculin. Ploieştenii s-au impus cu scorul de 3:1 (25:23, 22:25, 25:17, 25:16), menţinându-se, după acest succes, pe poziţia a patra a clasamentului.
Cu doar opt jucători valizi, echipa lui Sergiu Stancu a trecut cu bine peste deplasarea de la Dej, câştigând la capătul a aproape două ore de joc. Tehnicianul ploieştenilor a început confruntarea cu o formulă ce i-a cuprins pe Carrasco, Aleksic, Farcaş, Grigoraş, Zhylinskiy, Voinea – Skundric (libero), cu care, de altfel, a dus aproape toată partida, singurele două rezerve disponibile, Ghimeş şi Milivojevic, apărând sporadic pe parchet.
În primul set, ploieştenii au reuşit să se desprindă la 14:11, dar lucrurile s-au precipitat un pic pe final, atunci când gazdele, de la 20:24, s-au apropiat la 23:24. În cele din urmă, Tricolorul a făcut punctul 25 şi a preluat conducerea pe tabela de marcaj, însă actul doi a fost condus aproape de la un capăt la celălalt de către amfitrioni, dejenii detaşându-se la 12:8 şi ţinând, pe urmă, pasul până la 25:22.
Lucrurile au reintrat în normal în setul trei, tranşat de ploieşteni cu 25:17, pentru ca, în cel de-al patrulea, filmul să se rupă de la 4:4, atunci când oaspeţiii au realizat patru puncte la rând, ducându-se până la 8:4 la time-out-ul tehnic. Amfitrionii au mai avut o tresărire, au strâns scorul la 12:13, dar o nouă serie bună a Tricolorului a făcut din nou diferenţa, 12:16, de această dată decisiv. Ploieştenii au închis tabela la 25:16 şi, după această victorie cu 3:1, şi-au mai adăugat trei puncte la zestrea din clasament, ajungând, acum, la cota 20.
Cum, tot astăzi, ACS Zalău (3:1 în deplasare cu CSM Bucureşti), Steaua Bucureşti (3:0 în deplasare cu „U” Cluj) şi Arcada Galaţi (3:1 acasă cu SCM „U” Craiova) şi-au câştigat meciurile fără să piardă punct, Tricolorul rămâne pe poziţia a patra în ierarhia Diviziei „A1”, având două lungimi în urma trioului fruntaş. În etapa viitoare, formaţia ploieşteană va avea parte de o misiune aparent facilă, urmând să primească vizita Universităţii Cluj, într-un joc ce se va disputa miercuri, 30 noiembrie, de la ora 18.00, în sala „Olimpia”.
Foto: www.tricolorullmvploiesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *